search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:41
MENU CLOSE

Η Χίλαρι «παίρνει κεφάλι» έναντι του Τραμπ σε δημοσκόπηση του Reuters

04.06.2016 05:40
H Xίλαρι «ανεβαίνει» - Στις 8 μονάδες η διαφορά με τον Τραμπ - Media

Η Χίλαρι Κλίντον, το φαβορί στην κούρσα για την εξασφάλιση του χρίσματος των Δημοκρατικών ώστε να είναι η υποψήφια του κόμματος στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν την 8η Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, διευρύνει το προβάδισμά της έναντι του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, του Ντόναλντ Τραμπ….

   

Η Χίλαρι Κλίντον, το φαβορί στην κούρσα για την εξασφάλιση του χρίσματος των Δημοκρατικών ώστε να είναι η υποψήφια του κόμματος στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν την 8η Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, διευρύνει το προβάδισμά της έναντι του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα κλείσει την ψαλίδα τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Το 46% των Αμερικανών που είπαν ότι είναι πιθανό να πάνε να ψηφίσουν τάχθηκαν υπέρ της Κλίντον, ενώ το 35% υπέρ του Τραμπ. Ένα 19% του αντιπροσωπευτικού δείγματος των 1.421 Αμερικανών εκλογέων ανέφερε ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει ούτε την Κλίντον, ούτε τον Τραμπ.

Η δημοσκόπηση αυτή διενεργήθηκε από την 30ή Μαΐου ως την 3η Ιουνίου.

Ο Τραμπ φερόταν να ισοψηφεί με την Κλίντον σε προηγούμενες έρευνες της Ipsos που είχαν διενεργηθεί τον Μάιο, οδηγώντας πολιτικούς παρατηρητές να κάνουν λόγο περί μιας αμφίρροπης κούρσας ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40