search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:54
MENU CLOSE

Το αντίο του Καρλ Λιούις και του Μάικ Τάισον στον Μοχάμεντ Άλι

04.06.2016 06:59
Το αντίο του Καρλ Λιούις και του Μάικ Τάισον στον Μοχάμεντ Άλι - Media

Το δικό τους “αντίο” είπαν στον θρύλο της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι άλλοι θρύλοι του αθλητισμού, ο Καρλ Λιούις και ο Μάικ Τάισον.

 

Το δικό τους “αντίο” είπαν στον θρύλο της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι άλλοι θρύλοι του αθλητισμού, ο Καρλ Λιούις και ο Μάικ Τάισον.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Άλι, ο Αμερικανός αθλητής  Καρλ Λιούις που έχει στη συλλογή του 10 Ολυμπιακά μετάλλια έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Το μυαλό, η καρδιά και η ψυχή μου είναι συντετριμμένα. Θαύμαζα και μιμούμουν τον Αλί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την αποφασιστικότητα και την αγάπη του»

Σε δεύτερη ανάρτηση πρόσθεσε: «Prince, Μάικλ, Γουίτνεϊ, Αλι. Η γενιά μου φεύγει. Πρέπει να αγαπάμε όσο είμαστε εδώ!».

Και ο Μάικ Τάισον απέδωσε τον δικό του φόρο τιμής αναρτώντας μια φωτογραφία του με τον Άλι και γράφοντας: “Ο Θεός ήρθε για το πρωτάθλημα του. Αντίο μεγάλε”.

  

To χρυσό αγόρι της πυγμαχίας Όσκαρ ντε λα Χόγια αποχαιρέτησε τον Μοχάμεντ Άλι γράφοντας: πως ο θρύλος του είχε ξεπεράσει τον αθλητισμό και ήταν πραγματικός πρωταθλητής σε όλα.

Αντίο στον θρύλο της πυγμαχίας είπε και η Ολυμπιονίκης Κάθυ Φρήμαν γράφοντας στον λογαριασμό της στο Twitter: 

Και ο γνωστός Βρετανός μποξέρ  Ρίκι Χάτον έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: 

Όμως και πολλά γνωστά ονόμα του αθλητισμού αποχαιρετούν μέσα από τον λογαριασμό τους στο Twitter τον θρύλο της πυγμαχίας εκφράζοντας την θλίψη τους για την απώλεια του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:53