search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:55
MENU CLOSE

Απίστευτος Μπερλουσκόνι: Οι Κινέζοι κομμουνιστές έτρωγαν μικρά παιδιά, εγώ να τους δώσω τη Μίλαν;

04.06.2016 07:49
Απίστευτος Μπερλουσκόνι: Οι Κινέζοι κομμουνιστές έτρωγαν μικρά παιδιά, εγώ να τους δώσω τη Μίλαν; - Media

“Έγραψε” πάλι ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις με τους Κινέζους για την πώληση της Μίλαν.

 

“Έγραψε” πάλι ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις με τους Κινέζους για την πώληση της Μίλαν.

Ο «Καβαλιέρε» δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι θα πουλήσει τους Ροσονέρι μόνο αν πειστεί ότι οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη διάθεση να επενδύσουν όσα λεφτά χρειαστεί, ώστε να αποκτήσει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο η ομάδα. 

Αρχικά είπε ότι δεν είναι σίγουρος ακόμη αν οι Κινέζοι, οι οποίοι πιέζουν ασφυτκικά, μπορούν να κάνουν όσα πρέπει για να επιστρέψει στις επιτυχίες η Μίλαν. 

Μάλιστα, στο περιθώριο πολιτικής εκδήλωσης, όταν ρωτήθηκε από έναν παρευρισκόμενο για το πώς προχωράει το θέμα της πώλησης των μετοχών, είπε: «Οι Κινέζοι Κομμουνιστές έτρωγαν τα μικρά παιδιά. Εγώ πρέπει να τους δώσω την Μίλαν;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:54