search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:12
MENU CLOSE

«Βροχή» από μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη

05.06.2016 06:34
Νέα επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια - Media

Στόχος επίθεσης για άλλη μια φορά ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ομάδα περίπου 40 νεαρών πραγματοποίησε επίθεση εναντίον του σπιτιού του υπουργού Επικρατείας στα Εξάρχεια, εκσφενδονίζοντας βόμβες μολότοφ στην είσοδο της οικίας. 

 

Στόχος επίθεσης για άλλη μια φορά ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ομάδα περίπου 40 νεαρών πραγματοποίησε επίθεση εναντίον του σπιτιού του υπουργού Επικρατείας στα Εξάρχεια, εκσφενδονίζοντας βόμβες μολότοφ στην είσοδο της οικίας. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ που απομάκρυναν τους νεαρούς. Κατά την επιχείρηση ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από πέτρα.

Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες που το σπίτι του υπουργού Επικρατείας δέχεται εμπρηστική επίθεση καθώς είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο τόσο τον περασμένο Νοέμβριο, όσο και τον περασμένο Ιανουάριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:11