search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:06
MENU CLOSE

Η μακάβρια γκάφα του Βούτση για την κόρη του Νικολόπουλου

05.06.2016 10:37
Βούτσης: Απολύτως ψευδείς οι πληροφορίες για σκόπιμη διαρροή «ποθέν έσχες» - Media

Αναστάτωση προκάλεσε η συλλυπητήρια επιστολή του προέδρου της Βουλής στον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο και στην οικογένειά του.

 

 

Αναστάτωση προκάλεσε η συλλυπητήρια επιστολή του προέδρου της Βουλής στον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του.

Την ώρα που η 17χρονη Νίκη εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όπως αποσαφήνισαν στο Αχαϊκό tempo24.gr, πρόσωπα του στενού οικογενειακού της  περιβάλλοντος, ο πρόεδρος της Βουλής εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα κάνοντας λόγο για «απώλεια».

Το γραφείο Τύπου της Βουλής εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την επισήμανση «επανόρθωση» στην οποία αναφέρεται ότι «Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00