search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:21
MENU CLOSE

«Καρφιά» Φάμελλου κατά ΝΔ: Η πολιτική δεν ασκείται στα τηλεοπτικά παράθυρα

05.06.2016 15:14
«Καρφιά» Φάμελλου κατά ΝΔ: Η πολιτική δεν ασκείται στα τηλεοπτικά παράθυρα - Media

Την ελπίδα ότι αυτή τη φορά η ΝΔ θα παραμείνει στην αίθουσα του Κοινοβουλίου εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, αναφερόμενος στη αποχώρησή της από τη Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για τις offshore.

 

Την ελπίδα ότι αυτή τη φορά η ΝΔ θα παραμείνει στην αίθουσα του Κοινοβουλίου εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, αναφερόμενος στη αποχώρησή της από τη Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για τις offshore.

«Οποιαδήποτε συζήτηση για την Ελληνική οικονομία πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει ένα νέο υπόδειγμα και ένα αναπτυξιακό σχέδιο» επεσήμανε νωρίτερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται στη Βουλή ο νέος αναπτυξιακός νόμος και η πραγματική οικονομία. Ελπίζουμε αυτή τη φορά, η ΝΔ να παραμείνει στην αίθουσα του Κοινοβουλίου και να κάνει μια σοβαρή συζήτηση. Ας προτιμήσει την αίθουσα της Ολομέλειας προκειμένου να ασκήσει πολιτική και όχι τη θαλπωρή των τηλεοπτικών παραθύρων, όπως συνηθίζει και όπως απέδειξε με τη φυγή της την προηγούμενη εβδομάδα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ας προσέξει η ΝΔ την τοξική της σχέση με τα ΜΜΕ. Ως Αξιωματική Αντιπολίτευση οφείλει να εκπροσωπεί τους πολίτες και όχι να ασκεί πολιτική με βάση τους ξύλινους τίτλους εφημερίδων, που την οδήγησαν στην αποχώρηση από την Ολομέλεια». Επίσης, έχει επιβεβαιωθεί «ότι σε άλλο θέμα παρείχε λανθασμένη πληροφόρηση σε εφημερίδα, γεγονός που στη συνέχεια ανάγκασε την εφημερίδα να ζητήσει συγγνώμη».

Ο Σ. Φάμελλος δήλωσε ότι η ΝΔ δεν έχει καταθέσει καμία σοβαρή πρόταση έως σήμερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Προφανώς, διότι «επένδυσε επί μακρόν στο σενάριο της αριστερής παρένθεσης, όπως επιβεβαιώνει και ο κ. Σαμαράς, με σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα Real News.

Ωστόσο, τόσο η χώρα όσο και η κυβέρνηση «άντεξαν και σήμερα έχουν καταφέρει να περιορίσουν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τον λογαριασμό Σαμαρά – Βενιζέλου.

Από τα 20 δισ. ευρώ  μέτρα που είχε μπροστά της η χώρα, καταφέραμε στη διαπραγμάτευση να  πάρουμε μέτρα ύψους 5,4 δις, που είναι το αντίτιμο των κακών πολιτικών και επιλογών και του δανεισμού των προηγούμενων κυβερνήσεων. Επιπλέον, η χώρα μας δεν έχει πάρει ούτε ένα πρόστιμο καθυστέρησης ή αδύναμης πολιτικής, εδώ και οκτώ μήνες. Είναι περισσό θράσος να μας κατηγορεί η Αντιπολίτευση για τα μέτρα που αναγκαστήκαμε να πάρουμε, λόγω της δικής της καταστροφικής πολιτικής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18