search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:32
MENU CLOSE

Βρήκαν τα οστά αγοριού που είχε εξαφανιστεί πριν από 11 χρόνια- Ήταν συσκευασμένα σε κούτα

06.06.2016 05:35
Βρήκαν τα οστά αγοριού που είχε εξαφανιστεί πριν από 11 χρόνια- Ήταν συσκευασμένα σε κούτα  - Media

Δύο γυναίκες και έναν άνδρα συνέλαβε η βρετανική αστυνομία μετά την έρευνα για τη δολοφονία ενός μικρού αγοριού, το οποίο πιστεύεται ότι εξαφανίστηκε πριν από 11 χρόνια.

 

Δύο γυναίκες και έναν άνδρα συνέλαβε η βρετανική αστυνομία μετά την έρευνα για τη δολοφονία ενός μικρού αγοριού, το οποίο πιστεύεται ότι εξαφανίστηκε πριν από 11 χρόνια.

Αξιωματικοί της αστυνομίας συνέλαβαν την Victoria Gayle, μία 31χρονη γυναίκα και μητέρα έξι παιδιών, την 50χρονη πρώην μπέιμπι-σίτερ – γνωστή μόνο ως Margaret – και τον 52χρονο σύντροφό της, μετά από τον εντοπισμό των οστών αγοριού μέσα σε μία κούτα, στην αποθήκη ενός σπιτιού στο West Hendon του βόρειου Λονδίνου.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, η αστυνομία έψαξε το σπίτι την περασμένη Τρίτη, στο πλαίσιο της έρευνας για να τον θάνατο της 18 μηνών κορούλας της Gayle, η οποία πέθανε πρόσφατα, αφού κατάπιε μια μπαταρία.

Οι παράξενες συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε το βρέφος, οι οποίες «έδειχναν» κακοποίηση, οδήγησαν τις αρχές στην κατοικία της 31χρονης, στην αποθήκη της οποίας βρέθηκαν τα οστά του αγοριού, «συσκευασμένα» – σύμφωνα με την Sun – μέσα σε χαρτόκουτα.

Στη συνέχεια, η μεγαλύτερη γυναίκα με τον σύντροφό της αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, ενώ η 31χρονη παραμένει υπό κράτηση.

Το νεκρό αγοράκι πιστεύεται ότι γεννήθηκε στο Barnet το 2004 και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η νεκροψία που διενεργήθηκε στα οστά του δε στάθηκε δυνατό να προσδιορίσει με σιγουριά την αιτία θανάτου του.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι η υπόθεση είχε παραπεμφθεί στην Διεύθυνση Επαγγελματικών Προτύπων (DPS) και, επίσης, στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Παραπόνων της Αστυνομίας (IPCC).

«Δεν θα κάνουμε εικασίες σχετικά με την ταυτότητα του παιδιού μέχρις ότου γίνουν όλες οι περαιτέρω εξετάσεις», δήλωσε εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27