search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:07
MENU CLOSE

Εκκένωση καταυλισμού προσφύγων στο Παρίσι

06.06.2016 06:27
Εκκένωση καταυλισμού προσφύγων στο Παρίσι - Media

Ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες η εκκένωση του καταυλισμού προσφύγων στο Ζαρντάν ντ’ Εόλ στο Παρίσι, στο 18ο διαμέρισμα της πόλης. 

 

Ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες η εκκένωση του καταυλισμού προσφύγων στο Ζαρντάν ντ’ Εόλ στο Παρίσι, στο 18ο διαμέρισμα της πόλης. Τις πληροφορίες σχετικά με την εκκένωση μεταδίδει μια δημοσιογράφος του AFΡ, σύμφωνα με την οποία η εκκένωση διεξάγεται σε ειρηνικούς τόνους και χωρίς εντάσεις. Στον καταυλισμό βρίσκονται περισσότεροι από 1200 πρόσφυγες οι οποίοι ξεκίνησαν να μεταφέρονται με λεωφορεία  στα βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οι πρόσφυγες στην πλειοψηφία τους είναι από το Αφγανιστάν, το Σουδάν, τη Σομαλία και την Ερυθραία, ενώ στο κέντρο που θα μεταφερθούν να γίνει πλήρης αξιολόγηση της κατάστασής τους και σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές θα υπάρξει διαχωρισμός και εξέταση των αιτημάτων τους ανά χώρα προέλευσης. 

Πρόκειται για την 23η επιχείρηση μετεγκατάστασης που έχει πραγματοποιήσει η αστυνομία του Παρισιού από τα πάρκα της πόλης προς κέντρα υποδοχής μεταναστών και προσφύγων στα περίχωρα του Παρισιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:07