search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:19
MENU CLOSE

Στα χέρια της ΕΛΑΣ 46χρονος παιδόφιλος που ασέλγησε σε τουλάχιστον 27 μαθήτριες

06.06.2016 09:59
Νέα Σμύρνη: Οκτώ προσαγωγές για επίθεση κατά αστυνομικών  - Media

Παιδόφιλος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών στην περιοχή της Δραπετσώνας. Ο 46χρονος υπήκοος Αλβανίας κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια.

 

Παιδόφιλος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών στην περιοχή της Δραπετσώνας. Ο 46χρονος υπήκοος Αλβανίας κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης το τελευταίο οκτάμηνο . κυκλοφορούσε με ποδήλατο σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντόπιζε μαθήτριες ηλικίας 13 έως 15 ετών σε σχολικά συγκροτήματα κυρίως τις πρωινές ώρες και με την πρόφαση ότι γνώριζε τους γονείς τους προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Η σύλληψη του 46χρονου που έγινε έπειτα από καταγγελίες γονέων και μαθητών σε αστυνομικά τμήματα, έγινε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ όταν κινούμενος με ποδήλατο αρνήθηκε έλεγχο και ετράπη σε φυγή στην περιοχή της Δραπετσώνας.

Ακολούθησε καταδίωξη και συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν συνολικά 27 υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος μαθητριών, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά. Σε μία μάλιστα περίπτωση αφαίρεσε από μαθήτρια και το κινητό της τηλέφωνο.

Ο 46χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:16