search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:04
MENU CLOSE

Κάνει το γύρο του κόσμου μαζί με μία…κότα (Photos – Video)

06.06.2016 10:00
Κάνει το γύρο του κόσμου μαζί με μία…κότα (Photos - Video) - Media

Με διαφορετική παρέα από τα συνηθισμένα κάνει το γύρο του κόσμου ο 24χρονος Γάλλος ναυτικός Γκιρέλ Σουντέ, ο οποίος ταξιδεύει με το ιστιοπλοϊκό του και μαζί του έχει για παρέα το κατοικίδιο του. 

Με διαφορετική παρέα από τα συνηθισμένα κάνει το γύρο του κόσμου ο 24χρονος Γάλλος ναυτικός Γκιρέλ Σουντέ, ο οποίος ταξιδεύει με το ιστιοπλοϊκό του και μαζί του έχει για παρέα το κατοικίδιο του. Ωστόσο, ο Γκιρέκ δεν έχει ως κατοικίδιο κάποιον σκύλο ή μια γάτα. Το κατοικίδιό του είναι μια… κότα, η οποία ονομάζεται Μονίκ.

 

Ο Γκιρέκ έχει γίνει θέμα σε διάφορα μέσα ενημέρωσης για την τόλμη του να ταξιδέψει στα πιο απίθανα μέρη καθώς και την απόφασή του να έχει μαζί του μια κότα. Ο 24χρονος μεγάλωσε στη Βρετάννη, βόρεια Γαλλία, και ηταν το ονειρό του να ταξιδέψει στον κόσμο με ένα πλοίο.

Για τον Γκιρέκ  η επιλογή της Μονίκ είναι απολύτως λογική καθότι είναι πηγή πρωτεϊνών καθότι γεννά διαρκώς αυγά, ενώ όπως ο ίδιος λέει η Μονίκδεν ζαλίζεται καθόλου στη θάλασσα. Ενδεικτικό των περιπετειών τους είναι πως τον Ιούλιο του 2015 σάλπαραν για την Ισλανδία όπου και έφτασαν δυο μήνες μετά, ενώ από τον Νοέμβριο του 2015 ζουν σε ένα φθιορδ στην Γροιλανδία.

Ο νεαρός μοιράζεται φωτογραφίες και ιστορίες από τις περιπέτειες του μέσα από τα social media που έχει.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15