search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Νοσηλευτές: Δεν είμαστε πρωταγωνιστές σε ερωτικές ταινίες!

06.06.2016 18:46
Νοσηλευτές: Δεν είμαστε πρωταγωνιστές σε ερωτικές ταινίες! - Media

Την απόσυρση του διαφημιστικού σποτ του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας ζητά η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ENE).

 

Την απόσυρση του διαφημιστικού σποτ του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας ζητά η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ENE).

Μεταξύ άλλων, η ΕΝΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Μετά από πολύχρονους αγώνες για την άρση των διαφόρων στερεοτύπων και την επιστημονική καταξίωση του πολύπαθου χώρου των πτυχιούχων Νοσηλευτών- τριων, είναι αν μη τι άλλο αναχρονιστικό να εμφανίζονται εν έτει 2016, με εντολή και ευθύνη νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου του χώρου της δημόσιας Υγείας (!!!) οι Νοσηλεύτριες ως όλως επικουρικού χαρακτήρα μέλη της ομάδας επαγγελματιών υγείας, χωρίς προσωπικότητα και ρόλο επαγγελματία υγείας, αλλά με προκλητική εμφάνιση και μοναδική αποστολή την «ανταμοιβή» του ήρωα Ιατρού για την επιτυχία του, με σαφή υπονοούμενα σεξουαλικής φύσης.

Σε περίπτωση που δεν έχει ακόμα γίνει κατανοητό και δεν το αντιλαμβάνεστε, καίτοι θα έπρεπε εκ του θεσμικού σας ρόλο και μόνον, σας υπενθυμίζουμε ότι οι Νοσηλευτές και οι Νοσηλεύτριες είναι Επιστήμονες του χώρου της Υγείας, αγωνιζόμενοι καθημερινά με πενιχρά μέσα και αστείους μισθούς υπό αντίξοες συνθήκες για την καλύτερη δυνατή φροντίδα και στήριξη των ασθενών, καταρτισμένοι στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, με πλουσιότατα βιογραφικά και πλέον ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ των φύλων και όχι πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών, ούτε απλοί εργαλειοδότες!

Είναι επομένως ανεπίτρεπτο να σπιλώνεται η τιμή και η υπόληψη ενός ολόκληρου κλάδου, στο βωμό της δημιουργίας εντυπώσεων και «ντόρου» υπό τη δήθεν επίφαση της προώθησης της εθελοντικής αιμοδοσίας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:03