search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:04
MENU CLOSE

Σε δημοπρασία ερωτική επιστολή του Κένεντι στην παντρεμένη ερωμένη του (Video)

07.06.2016 06:09
Σε δημοπρασία ερωτική επιστολή του Κένεντι στην παντρεμένη ερωμένη του (Video) - Media

Η ερωτική επιστολή που έγραψε ο Τζον Κ. Κένεντι σε φερόμενη ερωμένη του και σύζυγο μυστικού πράκτορα της CIA πρόκειται να δημοπρατηθεί στην Βοστόνη.

 

Η ερωτική επιστολή που έγραψε ο Τζον Κ. Κένεντι σε φερόμενη ερωμένη του και σύζυγο μυστικού πράκτορα της CIA πρόκειται να δημοπρατηθεί στην Βοστόνη.

Πρόκειται για μια χειρόγραφη επιστολή τεσσάρων σελίδων στην οικογενειακή φίλη των Κένεντι, Μαίρη Πινσότ Μέγιερ, και φίλη της Τζάκ. Η Μέγιερ ήταν ζωγράφος και πρώην σύζυγος μυστικού πράκτορα της CIA. Ο οίκος δημοπρασιών εκτιμά πως η επιστολή γράφτηκε τον Οκτώβριο του 1963.  Αν και η κορυφή κάθε σελίδας είναι κομμένη, είναι ακόμα εμφανές το υδατογράφημα από το προεδρικό σήμα. Το σήμα είναι ορατό κάτω από το φως και αποτελεί την απόδειξη πως η επιστολή αυτή γράφτηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του Τζον Κένεντι στον Λευκό Οίκο.

Η αξία της επιστολής αναμένεται να ξεπεράσει τα 30.000 δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10