search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:55
MENU CLOSE

Πορεία κατά του ρατσισμού διακόπηκε από…γυμνούς ποδηλάτες (Video)

07.06.2016 09:28
Πορεία κατά του ρατσισμού διακόπηκε από…γυμνούς ποδηλάτες (Video) - Media

Στο Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας το ακροδεξιό κόμμα EDL είχε οργανώσει διαμαρτυρία κατά της μετανάστευσης.

 

Στο Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας το ακροδεξιό κόμμα EDL είχε οργανώσει διαμαρτυρία κατά της μετανάστευσης. Περίπου 20 άτομα συμμετείχαν στη διαμαρτυρία αυτή με την αστυνομία να τους έχει υπό στενό κλοιό. Στη διαμαρτυρία του EDL αποφάσισαν να απαντήσουν οι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι οργάνωσαν μια πορεία κατά του ρατσισμού και υπέρ των προσφύγων. Περισσότερα από 150 άτομα μετείχαν στην ειρηνική πορεία, στρέφοντας με αυτόν τον τρόπο τα βλέμματα στις δηλώσεις υπέρ των προσφύγων και κατά του ρατσισμού.

Ωστόσο, και ενώ όλα εξελίσσονταν ομαλά, την ειρηνική πορεία διέκοψαν…γυμνοί ποδηλάτες. Περίπου 250 γυμνοί ποδηλάτες πέρασαν από τους δρόμους του Μπρίστολ διακόπτοντας τόσο την πορεία. Όπως έγινε γνωστό οι 250 ποδηλάτες έπαιρναν μέρος στην Παγκόσμια Μέρα Γυμνής Ποδηλασίας .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10