search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:16
MENU CLOSE

Η Samantha από το “Sex and the City” πάσχει από τη νόσο «Χασιμότο» (Photos)

07.06.2016 10:51
X.A.: Η “ετυμηγορία” της S&P θα καθορίσει την βραχυπρόθεσμη τάση - Media

Η Κιμ Κατράλ, διάσημη από τη σειρά Sex and the City,  ζει καθημερινά με την ασθένεια Χασιμότο.

 

Η Κιμ Κατράλ, διάσημη από τη σειρά Sex and the City,  ζει καθημερινά με την ασθένεια Χασιμότο.

Η Καναδή ηθοποιός, που απενεχοποίησε το σεξ μέσα από το ρόλο της Samantha, της απελευθερωμένης και εκρηκτικής Νεοϋορκέζας, μίλησε για πρώτη φορά για το πώς είναι να παλεύεις καθημερινά με τη νόσο Χασιμότο. 

Η 59χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ο λόγος που εγκατέλειψε τo έργο στο  οποίο πρωταγωνιστούσε, στο West End, στη Βρετανία, ήταν η μάχη που έδινε με την αϋπνία.

«Ήταν σαν να κάθεται ένας γορίλας στο στήθος μου. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι συνέπειες μπορεί να έχει το να μην κοιμάσαι καθόλου. Ένιωθα σαν να βρίσκομαι σε ένα κενό», εξομολογήθηκε στο Radio Times. Ενώ εξήγησε πως το να αφήσει το έργο ήταν μια σκληρή απόφαση αλλά κατάλαβε ότι έπρεπε πως αυτό που έχει σημασία είναι να ασχοληθεί με τον εαυτό της: «Αυτό που έχει σημασία είναι να ασχοληθώ με τον εαυτό μου, έπρεπε να μείνω λογική».

Σε ερώτηση για το αν και κατά πόσο η αϋπνία επηρέασε την ψυχολογία και τη διάθεση της, απάντησε: «Ταξίδευα από Βρετανία στις ΗΠΑ και ήμουν 2 μέρες χωρίς καθόλου ύπνο. Μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο και ένας υπεύθυνος μου έκανε ερωτήσεις για τη γάτα μου, τότε άρχισα να γελάω υστερικά. Μετά από αυτό είπα πως δεν μπορώ να παίξω τον ρόλο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:15