search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:25
MENU CLOSE

Η απίστευτη δήλωση του Μπέζου για τον Διαμαντίδη

07.06.2016 13:30
Η απίστευτη δήλωση του Μπέζου για τον Διαμαντίδη - Media

 

 

“Στον αθλητισμό υπάρχει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στην πολιτική αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο, δεν υπάρχουν πρότυπα”.

 Τάδε έφη Γιάννης Μπέζος, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους, με αφορμή την παράσταση του «Πλούτου» του Αριστοφάνη, στην οποία πρωταγωνιστεί.

 Πιο συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν έχουν γίνει λάθη στον καλλιτεχνικό χώρο και τότε ο Γιάννης Μπέζος έδωσε την παρακάτω απάντηση που μας άφησε όλους άφωνους.

«Ναι, υπήρξε για παράδειγμα οι δεκαετίες των επιχορηγήσεων. Όταν κάποιος επιχορηγείται τριάντα χρόνια δεν έχει πιάσει ρίζα, δεν διαμόρφωσε κοινό δε σημαίνει κάτι; Κάποιοι, όχι, δεν το έκαναν. Ήταν υπερβολή και ακόμη και σήμερα γίνονται υπερβολές, γίνονται βεβιασμένα πράγματα. Σε κάμποσο καιρό πιστεύω θα ηρεμήσει η κατάσταση. Πρέπει να ξανακοιτάξουμε τα πράγματα από την αρχή. Το πρόβλημα είναι ότι έπαψαν οι πολιτικοί να είναι πρότυπα, να δίνουν παραδείγματα. Δεν είναι παράδειγμα κανείς ούτε για νέους ούτε για μεγάλους. Στον αθλητισμό υπάρχει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, πραγματικά σπουδαίος με φοβερό επαγγελματισμό και δημόσια εικόνα. Από τους καλλιτεχνίζοντες πολυλογάδες και τους πολιτικούς ποιος του μοιάζει; Κανείς. Στην πολιτική και στην τέχνη δεν υπάρχει Δημήτρης Διαμαντίδης».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:18