search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:33
MENU CLOSE

Ώρες αγωνίας για την Πωλίνα – Αγνοείται ο γιος της

07.06.2016 14:30
Νεαρός ποδοσφαιριστής φτύνει αντίπαλο του – Τον απέκλεισε για την πράξη του η εθνική Ολλανδίας (Video)  - Media

Την εξαφάνιση του 21ενός ετών γιου της δήλωσε στο τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, η τραγουδίστρια Πωλίνα. 

Την εξαφάνιση του 21χρονου γιου της δήλωσε στο τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, η τραγουδίστρια Πωλίνα. Ο γιος της, Απόστολος, είναι φοιτητής στη Γλασκόβη και όπως ανέφερε στους Αστυνομικούς, είχε να επικοινωνήσει μαζί του σχεδόν τέσσερις μέρες, από το βράδυ του Σαββάτου.

Κατά την τελευταία επικοινωνία που είχε με τη μητέρα του, την ενημέρωσε ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα. Ο Αποστόλος, επρόκειτο να αποβιβαστεί στην Αθήνα, το βράδυ της Κυριακής, κατά τις 20.30. Ωστόσο, δεν έφτασε ποτέ στην Ελλάδα και δεν έδωσε κανένα στίγμα ζωής.

 Η τραγουδίστρια πανικόβλητη, μην έχοντας άλλο τρόπο επικοινωνίας, δήλωσε την εξαφάνιση του. «Πήγα στην αστυνομία για να έχω την πρόσβαση, καθώς, επειδή είναι ενήλικος υπάρχει το απόρρητο των εισιτηρίων, να μπορέσεις να δεις αν ήταν στην λίστα των επιβατών ή όχι» λέει η Πωλίνα και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να την ενημερώσει.

Για τις αρχές η υπόθεση ερευνάται με αφορμή την καταγγελία της μητέρας του 21άχρονου, μολονότι δεν έχει αποκλειστεί ακόμα η περίπτωση να πρόκειται για μια μετεφηβικη παρόρμηση, και ο Αποστόλης να παρέλειψε να ενημερώσει τους οικείους του.

Οι  Ελληνικές Αρχές ενημέρωσαν μέσω του γραφείου της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας το τμήμα της Interpol, το οποίο ανέλαβε και τη διερεύνηση της υπόθεσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:32