search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:52
MENU CLOSE

Το στερνό «αντίο» του Ν. Νικολόπουλου και της Τ. Μανωλοπούλου στη λατρεμένη τους κόρη Νίκη (photos)

07.06.2016 15:21
Το στερνό  «αντίο» του Ν. Νικολόπουλου και της Τ. Μανωλοπούλου στη λατρεμένη τους κόρη Νίκη (photos) - Media

Ο πόνος του γονέα που θάβει το παιδί του είναι αβάσταχτος. Δεν συγκρίνεται με τίποτε.

 

 

Ο πόνος του γονέα που θάβει το παιδί του είναι αβάσταχτος. Δεν συγκρίνεται με τίποτε.

Το τελευταίο αντίο στον μικρό τους άγγελο, τη μικρή τους Νίκη είπαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος, η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Τασία Μανωλοπούλου, τα τρία τους παιδιά, και πλήθος κόσμου που παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τους Μητροπολίτες Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, Ηλείας κ.κ. Γερμανό και ο Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο. Η 16χρονη Νίκη, έφυγε πρόωρα από τη ζωή μετά από ημέρες παραμονής στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Η μικρή, που προσέφερε χαρά στην οικογένειά της όλα αυτά τα χρόνια, έσωσε ζωή συνανθρώπων μας, καθώς οι γονείς της, παρά την απώλεια και τον πόνο τους, υπέγραψαν για τη δωρεά των οργάνων της κόρης τους, που θα ζει μέσα από ανθρώπους που έδιναν και αυτοί την μάχη τους για τη ζωή.

 

Πηγή: tempo 24 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:52