search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:21
MENU CLOSE

Η Μέριλ Στριπ “μεταμορφώθηκε” σε Ντόναλντ Τραμπ και τρέλανε τους πάντες (Video + Photos)

07.06.2016 16:18
Η Μέριλ Στριπ "μεταμορφώθηκε" σε Ντόναλντ Τραμπ και τρέλανε τους πάντες (Video + Photos) - Media

Η Μέριλ Στριπ μιμείται απολαυστικά τον Ντόναλντ Τραμπ, δίνοντας μια ξεκαρδιστική παράσταση στο Public Theatre της Νέας Υόρκης.

 

Η Μέριλ Στριπ μιμείται απολαυστικά τον Ντόναλντ Τραμπ, δίνοντας μια ξεκαρδιστική παράσταση στο Public Theatre της Νέας Υόρκης.

Η ηθοποιός καθήλωσε το κοινό με την μεταμόρφωση της σε Τραμπ και εντυπωσίασε  μιμούμενη απαράμιλλα τον υποψήφιο για το χρίσμα του Προέδρου των ΗΠΑ.

Η οσκαρική ηθοποιός ξάφνιασε άπαντες με την τολμηρή αυτή επιλογή της, κατά την διάρκεια θεατρικού γκαλά στο Delacorte Theater στη Νέα Υόρκη, για τον κορυφαίο δραματουργό της χρονιάς.

Η Μέριλ Στριπ ερμήνευσε μια απόδοση του «Brush Up Your Shakespeare» του Κόουλ Πόρτερ δίπλα από την, βραβευμένη με Τόνι, Κριστίν Μπαράνσκι,

Για να πείσει όσο το δυνατόν καλύτερα η Μέριλ Στριπ βάφτηκε με ένα έντονα πορτοκαλί μέικ απ και πρόσθεσε στα μαλλιά της ένα «κομμάτι» ξανθιάς περούκας, αποκτώντας το περίφημο τσουλούφι του Ντόλαντ Τραμπ. Η Μέριλ Στριπ, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, είναι δηλωμένη οπαδός της Χίλαρι Κλίντον.

Η βραβευμένη με 3 όσκαρ ηθοποιός, έχει υποδυθεί εξαιρετικά μέσα από τους ρόλους της σε θέατρο και κινηματογράφο, τη Βασίλισσα Ελισάβετ, τη Μάργκαρετ Θάτσερ κι άλλα δημόσια πρόσωπα της πολιτικής ζωής, έχοντας λάβει συνολικά 19 υποψηφιότητες για Όσκαρ και 29 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα κερδίζοντας τις οκτώ.

 

Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε θεατής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17