search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:33
MENU CLOSE

Με απήγαγε, με νάρκωνε και με βίαζε για δυο μήνες, εξομολογείται 17χρονη (Photos – Video)

08.06.2016 05:43
Με απήγαγε, με νάρκωνε και με βίαζε για δυο μήνες, εξομολογείται 17χρονη  (Photos - Video) - Media

Την απόλυτη φρίκη έζησε επί δυο μήνες μια 17χρονη στη Μαδαγασκάρη, στα χέρια ενός άντρα τον οποίο γνώρισε μέσω Facebook.

 

Την απόλυτη φρίκη έζησε επί δυο μήνες μια 17χρονη στη Μαδαγασκάρη, στα χέρια ενός άντρα τον οποίο γνώρισε μέσω Facebook. Η Τζένυ, όπως επέλεξε να ονομαστεί για την συνέντευξη όπου διηγήθηκε την περιπέτειά της, γνώρισε τον άντρα μέσω του Facebook και 6 μήνες μετά συμφώνησε να τον συναντήσει. 

Ο άντρας την απήγαγε και τις δύο πρώτες εβδομάδες την κρατούσε αιχμάλωτη χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Η κοπέλα θυμάται να τον άντρα τη βιάζει κατ’ επανάληψη και να της δίνει φάρμακα για να την αποτρέψει να αποδράσει.

«Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι μιλούσα σε ξένους» αναφέρει η κοπέλα. Κατά τη διάρκεια των 6 μηνών η Τζένυ μιλούσε στον 28χρονο και τον προσέγγιζε όταν χρειαζόταν βοήθεια.Όταν απέτυχε σε ένα μάθημα στο σχολείο, ο δάσκαλος της ζήτησε οικονομικό αντάλλαγμα για να την περάσει. Τότε εκείνη ζήτησε τα χρήματα από τον άντρα και εκείνος συμφώνησε να τη βοηθήσει.

«Με απήγαγε και με κράτησε κλειδωμένη στο σπίτι του για 2 μήνες. Ήμουν αναίσθητη για 2 εβδομάδες. Ονειρεύτηκα πως η μητέρα μου πέθανε και προσπάθησα να ξεφύγω αλλά δεν μπορούσα. Δεν μπορούσα να βγω έξω και με κακοποιούσε. Με βίαζε κατ’ επανάληψη αυτούς τους 2 μήνες. Έκλαιγα πολύ» αναφέρει η κοπέλα στην ιστορία της που διηγήθηκε στην UNICEF.

Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τον εφιάλτη που ζούσε όταν κάποιος από τους γείτονες την είδε στο σπίτι και το ανέφερε στην αστυνομία. Ο κοπέλα οδηγήθηκε σε κέντρο υποστήριξης της UNICEF για ιατρική και ψυχοκοινωνική συμβουλευτική.Ο άντρας συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της απαγωγής και της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και αναμένει τη δίκη του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15