search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:01
MENU CLOSE

Μαθήτρια με ειδικές ανάγκες είπε στον καθηγητή της ότι είναι «καθυστερημένος»

08.06.2016 06:55
Μαθήτρια με ειδικές ανάγκες είπε στον καθηγητή της ότι είναι «καθυστερημένος»  - Media

Ένα 14χρονο κορίτσι με ειδικές ανάγκες από τη Γερμανία καταδικάστηκε σε 20ώρες κοινωνικής υπηρεσίας καθότι πρόσβαλε έναν καθηγητή της στο σχολείο όπου φοιτά.

Ένα 14χρονο κορίτσι με ειδικές ανάγκες από τη Γερμανία καταδικάστηκε σε 20ώρες κοινωνικής υπηρεσίας καθότι πρόσβαλε έναν καθηγητή της στο σχολείο όπου φοιτά.

Η κοπέλα ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία του καθηγητή με την φράση «ο ποιο καθυστερημένος καθηγητής». Όταν ο καθηγητής πληροφορήθηκε τη ανάρτηση της κοπέλας, αντί να απευθυνθεί στον διευθυντή του σχολείο ώστε να τιμωρηθεί η νεαρή, κατέθεσε μήνυση εις βάρος της.

Ο δικαστής της υπόθεσης περίεγραψε την ανάρτηση της κοπέλας ως «ανεπίτρεπτη» και αποφάσισε να την καταδικάσει σε 20 ώρες κοινωνική εργασία. Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, αν η κοπέλα ήταν άνω των 18 υπήρχε το ενδεχόμενο να φυλακιστεί μέχρι και ένα χρόνο.

Λόγω του ότι σπάνια μια τέτοια περίπτωση φτάνει εν όποιων δικαστή πληθώρα δημοσιογράφων είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο.«Τώρα ξέρεις πως νοιώθει κάποιος όταν εκτίθεται δημοσίως» είπε ο δικαστής στην μαθήτρια.Η έφηβη συνεχίζει να φοιτά στο ίδιο σχολείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:01