search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:05
MENU CLOSE

House of Cards: Γιατί η Claire Underwood αρνείται να κάνει μπότοξ;

08.06.2016 12:21
House of Cards: Γιατί η Claire Underwood αρνείται να κάνει μπότοξ; - Media

Η 48 ετών εμβληματική πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς, House of Cards, Claire Underwood, αρνείται πεισματικά να ενδώσει στη μόδα του μπότοξ.

 

Η 48 ετών εμβληματική πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς, House of Cards, Claire Underwood, αρνείται πεισματικά να ενδώσει στη μόδα του μπότοξ. Με αφορμή τη νέα της ταινία «The Congress», η Ρόμπιν Ράιτ έδωσε μια συνέντευξη, όπου μίλησε για τη νέα της δουλειά αλλά και τη σχέση που έχει με το Χόλυγουντ.

Η Ρόμπιν Ράιτ, ήταν πάντα αντισυμβατική και αυτό της κόστισε αφού για κάποια χρόνια έμεινε στο περιθώριο. Όμως, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια πολύ δυναμική επιστροφή, σημειώνοντας την μία επιτυχία μετά την άλλη. Γεμάτη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες που τηρούν στάση απόσταση από τα ευτελή trends της εποχής, δίνοντας βάση στην ουσία, στην προσωπικότητα και στον ίδιο τον άνθρωπο.

«Φοβάμαι μήπως δεν βρίσκω δουλειά λόγω της άρνησής μου να κάνω μπότοξ. Φοβάμαι μήπως ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει ρυτίδες» λέει προβληματισμένη η καλλονή ηθοποιός.

Δεν υποκύπτει στην ασθένεια της νεότητας του Χόλυγουντ αν και είναι επισήμως στο κατώφλι των 50 ετών.

«Νιώθω ευλογημένη. Είμαι 48 ετών και δεν κάνω ενέσεις μπότοξ στο πρόσωπό μου. Και έχω κάνει περισσότερες δουλειές τα τελευταία πέντε χρόνια από ό, τι έχω κάνει σε όλη την καριέρα μου. Δεν θα ήθελα με τίποτα να ξαναγίνω 20 ετών. Τόσα πολλά δάκρυα, ήταν εφιάλτης. Είναι πολύ καλύτερα να είσαι μεγαλύτερος».

Σχετικά με το αν η επιλογή της αυτή της έχει κοστίσει κάποιους ρόλους, απαντάει: «Ανησυχώ για το τι θέλει ο κόσμος. Αυτός είναι ο πραγματικός μου φόβος. Γιατί αν δεν θέλουν να βλέπουν ρυτίδες στην οθόνη τους, αν φοβούνται να τις κοιτάξουν, αυτό θα χειροτερεύει συνεχώς την κατάσταση. Ενώ σχολιάζει για το φιλοθεάμον κοινό: «Δεν θα θέλει να βλέπει ηθοποιούς σαν κι εμένα, που αρνούμαστε να κάνουμε πλαστικές και μπότοξ. Απλά προσεύχομαι να μπορώ να συνεχίσω να εργάζομαι. Και προσεύχομαι να γεράσω με χάρη».

Η ίδια, δεν θυσιάζεται στο βωμό των προτύπων που επιτάσσει το Χόλιγουντ, υποστηρίζοντας ότι η εμμονή με τη νεότητα φέρνει ουσιαστικά φθορά στην ψυχολογία των σταρ αφού προσπαθούν να μείνουν νέες κάνοντας τα πάντα και τελικώς το αποτέλεσμα είναι να παραμορφώνονται και να γελοιοποιούνται.

Η Ρόμπιν υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Σον Πεν, από το 1996 μέχρι και το 2010 και έχουν δύο παιδιά μαζί. Τους τελευταίους μήνες σχετίζεται με τον κατά 15 χρόνια νεότερο της, ηθοποιό Μπεν Φόστερ,  τον οποίο γνώρισε το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας “Rampart”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10