search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:42
MENU CLOSE

Τεράστιες ουρές από κόσμο για το στερνό αντίο στον μεγάλο Μοχάμεντ Άλι (Photos & Video)

08.06.2016 17:27
Τεράστιες ουρές από κόσμο για το στερνό αντίο στον μεγάλο Μοχάμεντ Άλι (Photos & Video)  - Media

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν σχηματίσει ουρά και περιμένουν στωικά κάτω από τον ήλιο του Λουισβιλ στο Κεντάκι προκειμένου να αγοράσουν ένα εισιτήριο για την κηδεία του πυγμάχου.  

 

 

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν σχηματίσει ουρά και περιμένουν στωικά κάτω από τον ήλιο του Λουισβιλ στο Κεντάκι προκειμένου να αγοράσουν ένα εισιτήριο για την κηδεία του πυγμάχου.  

Λατρεύτηκε από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Έγινε σύμβολο ενάντια στον ρατσισμό, άλλαξε το όνομα του όταν ασπάστηκε το Ισλάμ και πέθανε πριν λίγες ημέρες πλήρης και αγαπητός από όλους.

Τα 14.000 εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες και οι αρχές της πόλης, είπαν πως θα τοποθετήσουν τεράστιες οθόνες έξω από το κτίριο που θα γίνει η τελετή για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όλοι.

Ανάμεσα στους επίσημου θα παρευρίσκονται, η κόρη του Μάλκολμ Χ Αταλάχ Σαμπάζ, ο Μπιλ Κλίντον, η σύζυγος του Μοχάμεντ Άλι, Λόνι, η μεγαλύτερη κόρη του Μάριουμ και ο αμερικανός ηθοποιός Μπίλι Κρίσταλ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ,  Μπαράκ Ομπάμα δεν θα παραστεί αφού την ίδια ημέρα θα παρευρίσκεται στην παραλαβή διπλώματος της κόρης του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38