search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:17
MENU CLOSE

Το «φάουλ» του Ζλάταν και η «κόκκινη κάρτα» του Ολάντ

09.06.2016 08:34
Το «φάουλ» του Ζλάταν και η «κόκκινη κάρτα» του Ολάντ - Media

 

Συνέντευξη παραχώρησε ο Ζλαταν Ιμπραΐμοβιτς  στη γαλλική εφημερίδα Le Monde ενόψει του Euro 2016.

 

Συνέντευξη παραχώρησε ο Ζλαταν Ιμπραΐμοβιτς στη γαλλική εφημερίδα Le Monde ενόψει του Euro 2016.Μεταξύ άλλων στην συνέντευξή του ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπαιζε στην Παρί Σαν Ζερμέ και έζησε στο Παρίσι, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τις πολιτικές του.

Ο Ιμπραΐμοβιτς  δήλωσε πως ο Ολάντ δεν είχε την τύχη να τον συναντήσει από κοντά, ενώ υποστήριξε πως αυτός θα μπορούσε να δώσει καλύτερη λύση στα προβλήματα της Γαλλίας σε σχέση με τον Ολάντ.

«Θα μπορούσα να βοηθήσω τη Γαλλία, περισσότερο από ότι την έχει βοηθήσει εκείνος [ο Ολάντ]. Ή είσαι διάσημος ή δεν είσαι. Το σημαντικό είναι να παραμένεις ο εαυτός σου και εγώ είμαι πάντα ο εαυτός μου. Μπορώ να γίνω δημοφιλής αν θέλω» αναφέρει στην εφημερίδα ο Ζλάταν, για να έρθει λίγες ώρες μετά η επίσημη απάντηση από το Ελιζέ.

«Ο Πρόεδρος βασίζεται στις εργασίες που πραγματοποιηθήκαν, τα αποτελέσματα που  φέρνει (…) την ικανότητα να αντιμετωπίσει και να αναλάβει  δράση  βάσει κατευθυντηρίων γραμμών που υπάρχουν στην πολιτική και όχι βάσει των προτάσεων ενός ποδοσφαιριστή» εξήγησε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος τύπου της γαλλικής κυβέρνησης Στεφάν Λε Φολ, συνεχίζοντας ρίχνοντας μικρά «βέλη» κατά του  Ιμπραΐμοβιτς  λέγοντας πως μερικές φορές το ποδόσφαιρο μπορεί να δημιουργήσει υπέρμετρη φιλοδοξία.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:17