search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:05
MENU CLOSE

Έφηβος είχε πονόκοιλο και οι γιατροί δεν πίστευαν τι βρήκαν στην κοιλιά του (Photos)

09.06.2016 11:00
Έφηβος είχε πονόκοιλο και οι γιατροί δεν πίστευαν τι βρήκαν στην κοιλιά του (Photos) - Media

Ένας έφηβος 15 ετών από την επαρχία Ξινγιάνγκ της Κίνας διαμαρτυρόταν για έντονο πόνο στην κοιλία

 

Ένας έφηβος 15 ετών από την επαρχία Ξινγιάνγκ της Κίνας διαμαρτυρόταν για έντονο πόνο στην κοιλία. Οι γονείς του μη ξέροντας τι συνέβαινε πήγαν τον γιο τους στο νοσοκομείο όπυ και τον υπέβαλαν σε εξετάσεις.Όταν οι γιατροί έκαναν αξονική τομογραφία στον 15χρονο για να δουν τι συμβαίνει διαπίστωσαν έκπληκτοι πως το στομάχι του νεαρού ήταν γεμάτο καρφιά!

Αμέσως οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση για να του αφαιρέσουν περισσότερα από 200 καρφιά, ενώ στο στομάχι του 15χρονου βρήκαν οδοντογλυφίδες, πέτρες και κέρματα τα οποία ζύγιζαν σχεδόν 1 κιλό.

Αργότερα ο  νεαρός παραδέχτηκε ότι έτρωγε τα καρφιά για περίπου ένα μήνα, με τους γιατρούς να πιστεύουν ότι πάσχει από Pica, μια διαταραχή όπου το άτομο έχει επιθυμία να τρώει ξένα αντικείμενα, όπως πέτρες, χρώμα, μέταλλο και γυαλί.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03