search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:43
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Ο Πολάκης πιστεύει ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος

09.06.2016 16:26
Γεωργιάδης: Ο Πολάκης πιστεύει ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος - Media

«Ο κ. Πολάκης πιστεύει ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος γι’ αυτό φέρεται με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης…

 

«Ο κ. Πολάκης πιστεύει ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος γι’ αυτό φέρεται με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στον Real Fm 97,8.

Ο Α. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «ο κ. Πολάκης από τις πολλές καταλήψεις και τις πολλές απεργίες και τις φασαρίες που οργάνωνε δεν πρόλαβε να διαβάσει πολλά βιβλία στη ζωή του για να τα εκτιμήσει και επομένως να εκτιμήσει και το επάγγελμα του βιβλιοπώλη στο οποίο βλέπω ότι εκφράζει και ένα είδος ρατσισμού».

Για το σύστημα Υγείας είπε ότι «ουδέποτε έχει υπάρξει τέλειο σύστημα υγείας και δεν μπορεί και να υπάρξει ενδεχομένως, αλλά ουδέποτε τα πράγματα ήταν χειρότερα από ότι είναι σήμερα».

Αναφερόμενος στη δήλωση του Νίκου Φίλη σχετικά με το κίνημα «παραιτηθείτε», είπε ότι είναι «πρώτη φορά στην μεταπολίτευση, που εκλεγμένος υπουργός αμφισβητεί το ελεύθερο δικαίωμα των Ελλήνων να διαμαρτύρονται».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48