21/02/2020 09:41:09

Γεωργιάδης: Ο Πολάκης πιστεύει ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος

Γεωργιάδης: Ο Πολάκης πιστεύει ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος - Media

 

«Ο κ. Πολάκης πιστεύει ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος γι' αυτό φέρεται με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στον Real Fm 97,8.

Ο Α. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «ο κ. Πολάκης από τις πολλές καταλήψεις και τις πολλές απεργίες και τις φασαρίες που οργάνωνε δεν πρόλαβε να διαβάσει πολλά βιβλία στη ζωή του για να τα εκτιμήσει και επομένως να εκτιμήσει και το επάγγελμα του βιβλιοπώλη στο οποίο βλέπω ότι εκφράζει και ένα είδος ρατσισμού».

Για το σύστημα Υγείας είπε ότι «ουδέποτε έχει υπάρξει τέλειο σύστημα υγείας και δεν μπορεί και να υπάρξει ενδεχομένως, αλλά ουδέποτε τα πράγματα ήταν χειρότερα από ότι είναι σήμερα».

Αναφερόμενος στη δήλωση του Νίκου Φίλη σχετικά με το κίνημα «παραιτηθείτε», είπε ότι είναι «πρώτη φορά στην μεταπολίτευση, που εκλεγμένος υπουργός αμφισβητεί το ελεύθερο δικαίωμα των Ελλήνων να διαμαρτύρονται».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.