search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:43
MENU CLOSE

Νέες αποκαλύψεις από την εκπομπή «Checkpoint Alpha»

09.06.2016 16:46
Νέες αποκαλύψεις από την εκπομπή «Checkpoint Alpha» - Media

 

Στη ζημιά των 575 εκατομμυρίων ευρώ, που υπέστη το ελληνικό Δημόσιο από την πώληση και επαναμίσθωση 28 ακινήτων του, στρέφεται η έρευνα της εκπομπής «Checkpoint Alpha», αυτή την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 01:45.

Μετά το εισαγγελικό πόρισμα-φωτιά, που αποκάλυψε πρώτη η εκπομπή, ο ανακριτής απήγγειλε κατηγορίες για απιστία, σε 6 μέλη του Συμβουλίου εμπειρογνωμόνων, τα οποία απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθερα.

Επίσης, στο «Checkpoint Alpha», διερευνάται η περίπτωση της καταγγελίας του εξωδικαστικού συμβιβασμού από τη σημερινή κυβέρνηση, ενώ αποκαλύπτεται συγκλονιστικό ντοκουμέντο-μαρτυρία από ανώτατο στέλεχος, για τη χρηματοδότηση των κομμάτων στην Ελλάδα, από τη Siemens.

Τέλος, η εκπομπή φιλοξενεί μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον καθηγητή της Οξφόρδης, Δημήτρη Τσομώκο, για το πώς διαμορφώνεται το οικονομικό τοπίο στην Ευρώπη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

 «Checkpoint Alpha», με τη Γιάννα Παπαδάκου, την Κυριακή 12 Ιουνίου, στις 01:45

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:42