search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:16
MENU CLOSE

Τα κατάφερε ο Αντετοκούνμπο – Θα αγωνιστεί κανονικά με την Εθνική

10.06.2016 04:52
NBA: Εξαιρετικός, αλλά και μοιραίος ο Αντετοκούνμπο - Ηττα των Μπακς από το Χιούστον - Media

Η συνάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους ιδιοκτήτες των Μπακς ολοκληρώθηκε κι αντί να προκύψει πρόβλημα για την Εθνική ομάδα, γεννήθηκε ένα μεγάλο κίνητρο!

 

Η συνάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους ιδιοκτήτες των Μπακς ολοκληρώθηκε κι αντί να προκύψει πρόβλημα για την Εθνική ομάδα, γεννήθηκε ένα μεγάλο κίνητρο!

Ο Γιάννης ανέλαβε την πλήρη ευθύνη της παρουσίας του στην προετοιμασία του ομοσπονδιακού συγκροτήματος αλλά και στο Προολυμπιακό τουρνουά, αποκαλύπτοντας και την τεράστια επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο και κυρίως να ανταποδώσει την αγάπη που εισέπραξε όλα τα προηγούμενα χρόνια, μα κυρίως στα Antetokoun-Bros events που διοργάνωσε φέτος για πρώτη φορά και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκλονιστική. 

Για να είναι ο Γιάννης παρών στο Προολυμπιακό θα χρειαστεί να κάνει και προσωπικές θυσίες, αλλά αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο. Αυτό που δεν περίμενε κανείς ήταν να ακούσει φεύγοντας αυτό που του είπε ο Μαρκ Λάσρι, ο ιδιοκτήτης των Μπακς…

“Γιάννη, πήγαινε να παίξεις στην εθνική ομάδα της χώρας σου αφού το θέλεις τόσο πολύ… Πρόσεξε όμως, αφού το κάνεις που το κάνεις, φρόντισε να πας τη διαδρομή μέχρι το τέλος”

Αυτό που του είπε έν ολίγοις ο Λάσρι ήταν “Γιάννη, πηγαίντε με την ομάδα σου στο Ρίο, κάντε τη δουλειά”. 

Αντιλαμβάνεστε πόσο μεγαλύτερο μπορεί να είναι το κίνητρο για τον Γιάννη ακούγοντας τον ιδιοκτήτη της ομάδας του να τον ξεπροβοδίζει με αυτόν τον τρόπο. Έτσι κι αλλιώς πάντως ο Αντετοκούνμπο είχε τεράστια επιθυμία να αγωνιστεί στην Εθνική. Παρόλα αυτά, ακόμα και η κουβέντα του ιδιοκτήτη των Μπακς, επειδή ο Γιάννης είναι άνθρωπος που ζει μέσα από τους προσωπικούς στόχους και τα κίνητρά του, θα παίξει το δικό της ρόλο ώστε να ενεργοποιήσει ακόμα και τις πιο κρυφές δυνάμεις του για την επίτευξη του στόχου.

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:11