search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Πως έσωσε αυτός ο άνδρας το μωρό δελφίνι που βρήκε στην παραλία (Photos, Video)

10.06.2016 05:29
Πως έσωσε αυτός ο άνδρας το μωρό δελφίνι που βρήκε στην παραλία (Photos, Video) - Media

Ένας άνδρας από τη Νότια Αφρική περπάταγε με τη σύντροφο του σε μια παραλία της Ναμίμπια όταν είδε να έχει ξεβραστεί ένα μωρό δελφίνι.

 

Ένας άνδρας από τη Νότια Αφρική περπάταγε με τη σύντροφο του σε μια παραλία της Ναμίμπια όταν είδε να έχει ξεβραστεί ένα μωρό δελφίνι.

Ο Naude Dreyer, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μιας σχολής καγιάκ, αμέσως έσπευσε κοντά στο δελφίνι και προσπάθησε να βρει τρόπο να το σώσει. Το ζώο φαινόταν σε κακή κατάσταση και όπως δήλωσε ο Dreyer, «δεν είχα πολλές ελπίδες ότι θα καταφέρω να το σώσω».

Ο άνδρας από τη Νότια Αφρική πήρε αγκαλιά το δελφίνι και το μετέφερε στη θάλασσα. «Αμέσως μόλις ένιωσε το νερό και κατάλαβε που βρίσκεται, ήταν και πάλι καλά. Κολύμπησε σα σφαίρα μακριά μου, αν και εγώ φοβόμουν ότι δε θα έχει δυνάμεις».

O Dreyer δήλωσε πως θα ξαναπεράσει από την παραλία τις επόμενες ημέρες για να είναι σίγουρος πως το δελφινάκι δεν θα ξαναβγεί στην παραλία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51