search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:24
MENU CLOSE

Ξυλοκόπησαν σερβιτόρα στη Γαλλία γιατί σέρβιρε αλκοόλ στο Ραμαζάνι

10.06.2016 07:46
Ξυλοκόπησαν σερβιτόρα στη Γαλλία γιατί σέρβιρε αλκοόλ στο Ραμαζάνι - Media

Ένα βίαιο περιστατικό στη Νίκαια της Γαλλίας  ήρθε στη δημοσιότητα πριν από λίγα εικοσιτετράωρα.

 

Ένα βίαιο περιστατικό στη Νίκαια της Γαλλίας  ήρθε στη δημοσιότητα πριν από λίγα εικοσιτετράωρα. Τη Δευτέρα, μέρα έναρξης του ιερού μήνα του Ραμμαζανίου για τους μουσουλμάνους για άντρες «μπούκαραν» σε ένα μπαρ και γρονθοκόπησαν μια σερβιτόρα επειδή σέρβιρε αλκοόλ κατά τη διάρκεια του Ραμαζανίου.

Η νεαρή  κατήγγειλε πως δυο άντρες μπήκαν στο μπαρ που δούλευε και της φώναξαν στα Αραβικά: «θα έπρεπε να ντρέπεσαι που σερβίρεις αλκοόλ κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού». Η κοπέλα η οποία είναι και η ίδια μουσουλμάνα είπε πως «μόνο ο Αλλάχ μπορεί να με κρίνει» με τον δεύτερο άντρα να της ανταπαντά πως «αν ήμουν Θεός θα σε είχα κρεμάσει».

Οι δυο άνδρες αφού προσποιήθηκαν πως έφυγαν από το μπαρ, επέτρεψαν λίγα λεπτά αργότερα και ένας από τους δυο την χτύπησαν με ένα από τα μπουκάλια του μπαρ στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρει η Le Figaro το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας έχει δοθεί στην αστυνομία, η οποία αναζητά τους δράστες.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:23