search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:35
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Σπίρτζη – ΤΑΙΠΕΔ: «Εχουμε διαφορετικές αξίες» σχολιάζει ο Πιτσιόρλας

10.06.2016 13:08
Πιτσιόρλας: Υλοποιώ το πρόγραμμα που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους Θεσμούς - Media

 

 «Δεν προτίθεμαι να απαντήσω στον κ. Σπίρτζη» δηλώνει ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Υποδομών στην ΕΡΤ.

Σε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων αναφέρει: «Στον κ. Σπίρτζη δεν προτίθεμαι να απαντήσω. Εκτός από διαφορετικές απόψεις, έχουμε τελείως διαφορετική διαδρομή και διαφορετική κλίμακα αξιών».

Προηγήθηκαν βολές του υπουργού Μεταφορών, με αφορμή την πώληση του Ελληνικού. Ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στην ΕΡΤ, επιτέθηκε στο ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και προσωπικά στον πρόεδρό του,  λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι πολλές φορές το ΤΑΙΠΕΔ λειτουργεί εκτός των κυβερνητικών εντολών και ότι στήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, με στόχο να ξεπουλήσει περιουσιακά στοιχεία της χώρας, καθώς και ότι ο Στέργιος Πιτσιόρλας ήταν για «μεγαλύτερα πράγματα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21