search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:07
MENU CLOSE

Ξερίζωσε την καρδιά 10χρονου κοριτσιού αφού πρώτα το είχε βιάσει – Τον έπιασαν οι ντόπιοι πριν από την αστυνομία (Photos)

10.06.2016 17:06
Ξερίζωσε την καρδιά 10χρονου κοριτσιού αφού πρώτα το είχε βιάσει – Τον έπιασαν οι ντόπιοι πριν από την αστυνομία (Photos) - Media

Η αστυνομία άργησε και ο βιαστής και δολοφόνος εντοπίστηκε από ντόπιους. Μέχρι να έρθουν τα περιπολικά τον είχαν κάνει μαύρο στο ξύλο. Λίγο ακόμη και θα τον είχαν λιντσάρει.

 

Η αστυνομία άργησε και ο βιαστής και δολοφόνος εντοπίστηκε από ντόπιους. Μέχρι να έρθουν τα περιπολικά τον είχαν κάνει μαύρο στο ξύλο. Λίγο ακόμη και θα τον είχαν λιντσάρει.

Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη στη περιοχή Μπουνεόπολις 440 χιλιόμετρα έξω από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο Ζάιρο Λόπες ένας 42χρονος άνδρας, εντόπισε την 10χρονη Ραιάνα Απαρεσίντα Καντίτα.

Αποφάσισε να την απαγάγει και επάνω στο κορμάκι της, στο κορμί ενός 10χρονου κοριτσιού να ξεσπάσει τα άθλια του ένστικτα. Την παρακολουθούσε μέρες και ύστερα από λίγο έκανε τα ένστικτα του πράξη.

Βίασε το 10χρονο και όταν ικανοποίησε τις ορέξεις του με ένα μαχαίρι άνοιξε το θώρακα της και ξερίζωσε την καρδούλα της. Μετά πέταξε το πτώμα της σε μια γωνιά ενός αχανούς ράντσου.

Οι γονείς της κοπέλας είχαν ενημερώσει την αστυνομία και όλο το χωριό είχε κινητοποιηθεί και έψαχνε την Ραιάνα. Ο τελευταίος που την είχε δει είπε πως την είδε μαζί με τον Λόπες.

Η αστυνομία έψαχνε για το κορίτσι και οι κάτοικοι για τον Λόπες. Όταν έγινε γνωστή η είδηση πως είχε εντοπιστεί το άψυχο κατακρεουργημένο κορμάκι του, ο κόσμος δεν εξαγριώθηκε απλά.

Με φτυάρια, τσουγκράνες, πέτρες, ρόπαλα, και ματσέτες αναζητούσαν τα ίχνη του. Τον βρήκαν να κρύβεται σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Η αστυνομία, ήταν κάποια χρονικά λεπτά πίσω.

Το πλήθος όρμησε στον άθλιο βιαστή και δολοφόνο και τίποτε δεν μπορούσε να το σταματήσει. Λίγο πριν ξεψυχήσει από το ξύλο οι αστυνομικοί έφτασαν και τον έσωσαν.

Ο ίδιος παραδέχτηκε τις πράξεις του και είπε ότι το έκανε επειδή ήθελε να πάρει λύτρα από την απαγωγή. Οι αρχές όμως δεν έχουν πεισθεί και εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε υπάρξει τελετή μαύρης μαγείας πριν τη δολοφονία.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Τζιοβάνι Ιντάλμο σημείωσε πως οι ντόπιοι θα τον σκότωναν. «Ομολόγησε έναν φόνο αλλά ισχυρίστηκε πως δεν δολοφόνησε το μικρό κοριτσάκι. Κατασχέσαμε τις ματωμένες μπότες του και άλλα πιθανά αποδεικτικά στοιχεία».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:07