search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:38
MENU CLOSE

Η easyJet θα ενημερώνει τους επιβάτες για τα αποτελέσματα του Euro

11.06.2016 15:38
Η easyJet θα ενημερώνει τους επιβάτες για τα αποτελέσματα του Euro - Media

Καθώς πλησιάζουμε στο Euro 2016 και ο πυρετός της μπάλας εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη, η eEasyJet ανακοίνωσε ότι θα ενημερώνει τους επιβάτες στη διάρκεια της πτήσης για τα σκορ των κρίσιμων αγώνων της διοργάνωσης.

 

Καθώς πλησιάζουμε στο Euro 2016 και ο πυρετός της μπάλας εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη, η eEasyJet ανακοίνωσε ότι θα ενημερώνει τους επιβάτες στη διάρκεια της πτήσης για τα σκορ των κρίσιμων αγώνων της διοργάνωσης.

Η easyJet έτσι διαβεβαιώνει τους επιβάτες της και τα πληρώματα της ότι δεν θα χάσουν την επαφή με τους με τη ποδοσφαιρική δράση και θα ενημερώνονται απ’ ευθείας από το Κέντρο Επιχειρήσεων της εταιρίας στο Λούτον , κατά την διάρκεια της πτήσης. Η εταιρεία θα μεταφέρει χιλιάδες οπαδούς κατά τη διάρκεια των αγώνων σε όλη τη Γαλλία.

Η easyJet έχει δει μια σημαντική άνοδο στη ζήτηση από πελάτες για πτήσεις από και προς τις Γαλλικές πόλεις που φιλοξενούν τους αγώνες από φιλάθλους από όλη την Ευρώπη. Από το Ηνωμένο Βασίλειο η εταιρία διαθέτει περισσότερες από 250 χιλ. θέσεις σε φιλάθλους με προορισμό τις Γαλλικές πόλεις από 10 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου μεταφέροντας όλο και περισσότερους επιβάτες κάθε μήνα.

Τα αποτελέσματα θα μεταδίδονται μέσω μηνυμάτων του Aircraft Communications Addressing and Reporting System (ACARS) – που αποτελεί το μόνο τρόπο επικοινωνίας με αεροσκάφη που πετούν στα 38,000 πόδια, και με τη σειρά τους το ιπτάμενο προσωπικό θα τα μεταφέρει στους επιβάτες.

Για όσους θέλουν να είναι συνδεδεμένοι με τη ποδοσφαιρική δράση και μετά την προσγείωση και δεν επιθυμούν να γνωρίζουν το σκορ θα υπάρχει μια προανακοίνωση εκ μέρους των πιλότων πριν την ενημέρωση.

Ο Will Facey, Head of Network Operations, της easyJet δήλωσε: 
“Παντού στην Ευρώπη οι φίλαθλοι κανονίζουν τα ταξίδια τους είτε κατευθύνονται στη Γαλλία είτε αλλού, τους διαβεβαιώνουμε ότι θα τους έχουμε συνδεδεμένους με ότι συμβαίνει στα γήπεδα της Γαλλίας. 
“Πετάμε στη πλειοψηφία των 24 χωρών που συμμετέχουν στη διοργάνωση και είμαστε απόλυτα έτοιμοι να ενημερώνουμε επιβάτες κ πληρώματα για την εξέλιξη των αγώνων”

Βάσει της προηγούμενης εμπειρίας η, easyJet holidays προετοιμάζεται για τους δημοφιλείς προορισμούς αφού οι φίλαθλοι αμέσως μετά τους αγώνες οδεύουν κατ ευθείαν για διακοπές. Οι ενδείξεις επιβεβαιώνουν ότι αυτή η ζήτηση θα είναι μεγαλύτερη κυρίως στη χώρα που φιλοξενεί την διοργάνωση Γαλλία.

Πηγή: Ainews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18