22/04/2019 10:20:45

Γιάννης Μπέζος: Στην πολιτική και στην τέχνη δεν υπάρχει Δημήτρης Διαμαντίδης

Γιάννης Μπέζος: Στην πολιτική και στην τέχνη δεν υπάρχει Δημήτρης Διαμαντίδης - Media

 

Για τα λάθη που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο και τα πρότυπα μίλησε ο Γιάννης Μπέζος.

Σε συνέντευξή του στο jenny.gr με αφορμή την παράσταση του «Πλούτου» του Αριστοφάνη στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε σε ερώτηση για το «αν έχουν γίνει λάθη στον καλλιτεχνικό χώρο, όπως στον αθλητισμό;»:  

 «Ναι, υπήρξε για παράδειγμα οι δεκαετίες των επιχορηγήσεων. Όταν κάποιος επιχορηγείται τριάντα χρόνια δεν έχει πιάσει ρίζα, δεν διαμόρφωσε κοινό δε σημαίνει κάτι; Κάποιοι, όχι, δεν το έκαναν. Ήταν υπερβολή και ακόμη και σήμερα γίνονται υπερβολές, γίνονται βεβιασμένα πράγματα. Σε κάμποσο καιρό πιστεύω θα ηρεμήσει η κατάσταση. Πρέπει να ξανακοιτάξουμε τα πράγματα από την αρχή».

»Το πρόβλημα είναι ότι έπαψαν οι πολιτικοί να είναι πρότυπα, να δίνουν παραδείγματα. Δεν είναι παράδειγμα κανείς ούτε για νέους ούτε για μεγάλους. Στον αθλητισμό υπάρχει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, πραγματικά σπουδαίος με φοβερό επαγγελματισμό και δημόσια εικόνα. Από τους καλλιτεχνίζοντες πολυλογάδες και τους πολιτικούς ποιος του μοιάζει; Κανείς. Στην πολιτική και στην τέχνη δεν υπάρχει Δημήτρης Διαμαντίδης», είπε.


 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.