search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:42
MENU CLOSE

Του έκοψε τα γεννητικά όργανα με τσεκούρι επειδή ζήλεψε

12.06.2016 13:56
Δολοφονία στη Βρετανία: Τον κυνηγούσε στον δρόμο με τσεκούρι και τον σκότωσε - Συνελήφθη ύποπτος (Photos) - Media

Δυο Ρώσοι φίλοι, ένας 52χρονος και ένας 47χρονος, αποφάσισαν πως θα μετρούσαν τα … «προσόντα» τους για να δουν ποιον είχε προικίσει περισσότερο η φύση.

 

Πολλοί φίλοι αρέσκονται να διαγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι καλύτερος στο εκάστοτε σπορ, ποιος έχει περισσότερες γνώσεις, ποιος έχει μεγαλύτερα μπράτσα κ.ο.κ

Δυο Ρώσοι φίλοι, ένας 52χρονος και ένας 47χρονος, αποφάσισαν πως θα μετρούσαν τα … «προσόντα» τους για να δουν ποιον είχε προικίσει περισσότερο η φύση.

Όμως ο 52χρονος πρέπει να πίστευε πολύ στον εαυτό του, τόσο που δεν μπόρεσε να δεχθεί την «ήττα» από τον φίλο του.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι έχανε στο διαγωνισμό τους, ο 52χρονος έχασε τελείως την ψυχραιμία του. Επιτέθηκε στο φίλο του με ένα τσεκούρι, τον χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια του έκοψε τα γεννητικά του όργανα με το τσεκούρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δυο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο 52χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει 8ετη κάθειρξη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48