search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Συρία: Τουλάχιστον 21 άμαχοι νεκροί από αεροπορικό βομβαρδισμό

12.06.2016 15:37
Συρία: Τουλάχιστον 21 άμαχοι νεκροί από αεροπορικό βομβαρδισμό  - Media

Τουλάχιστον 21 άμαχοι, μεταξύ των οποίων και πέντε παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα σε αεροπορική επιδρομή σε μια λαϊκή αγορά της πόλης Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία.

 

 

 

Τουλάχιστον 21 άμαχοι, μεταξύ των οποίων και πέντε παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα σε αεροπορική επιδρομή σε μια λαϊκή αγορά της πόλης Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

“Στρατιωτικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν μια σφαγή, σκοτώνοντας τουλάχιστον 21 αμάχους, μεταξύ των οποίων και 5 παιδιά, σε μια λαϊκή αγορά του Ιντλίμπ”, την πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας την οποία ελέγχει το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, ανέφερε η ανακοίνωση.

Το Παρατηρητήριο δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει αν ο βομβαρδισμός έγινε από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη ή από τη συριακή πολεμική αεροπορία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:53