search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:29
MENU CLOSE

Το πλωτό «παλάτι» Ρώσου μεγιστάνα αγκυροβόλησε στο Ναύπλιο (Video + Photos)

13.06.2016 11:02
Στην Κεφαλονιά η μυστηριώδης θαλαμηγός με τις 7 σουίτες (Photos)  - Media

Επιβλητική και λαμπερή η υπερπολυτελής θαλαμηγός, LADY M του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Alexei Mordashov κοσμεί, εδώ και 2 μέρες το λιμάνι του Ναυπλίου, προξενώντας το θαυμασμό και την έκπληξη όσων τη βλέπουν από κοντά.

 

 

Επιβλητική και λαμπερή η υπερπολυτελής θαλαμηγός, LADY M του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Alexei Mordashov κοσμεί, εδώ και 2 μέρες το λιμάνι του Ναυπλίου, προξενώντας το θαυμασμό και την έκπληξη όσων τη βλέπουν από κοντά.

Ο σχεδιαστής του σκάφους, Nuvolari Lenard, έδωσε στην πλώρη του την εικόνα ένα ισχυρού Jaguar. Το Lady M, μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα και πλήρωμα 15 άτομα ενώ είναι το πρώτο σκάφος στην σειρά των αθλητικών γιοτ PJ. Τροφοδοτείται από δύο κινητήρες MTU 16V4000, που αγγίζει την τελική ταχύτητα των 28 κόμβων.

Ο Ρώσος μεγιστάνας, είναι πρόεδρος και κύριος μέτοχος της εταιρείας, Severstal. Η συγκεκριμένη εταιρεία αναπτύσσει δραστηριότητα στον τομέα του χάλυβα και των ορυχείων αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής σιδηρομεταλλεύματος και άνθρακα της Ρωσίας. 

Η εταιρεία του βασιλιά του χάλυβα, δραστηριοποιείται στη Ρωσία, τη Λετονία, την Ουκρανία, την Πολωνία, τη Λιβερία και στην Ιταλία απασχολώντας συνολικά 52.000 υπαλλήλους. 

Ο Alexei Mordashov και η παρέα του, θα “αλωνίσουν” τις επόμενες μέρες τις ελληνικές θάλασσες, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά της Ελλάδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:29