search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:04
MENU CLOSE

Ρέγκλινγκ: Η εκταμίευση των 7,5 δισ. μπορεί να εγκριθεί στο Eurogroup

14.06.2016 05:00
Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα κάνει πρόοδο στον εκσυγχρονισμό της οικονομίας της - Media

Η εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου της Ελλάδας μπορεί να εγκριθεί στο συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την Πέμπτη στο Λουξεμβούργο, δήλωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) Κλάους Ρέγκλινγκ.

 

Η εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου της Ελλάδας μπορεί να εγκριθεί στο συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την Πέμπτη στο Λουξεμβούργο, δήλωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) Κλάους Ρέγκλινγκ.

«Η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση είναι και πάλι παραγωγική. Όταν συνεδριάσει το Eurogroup, νομίζω ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες να ληφθεί μια απόφαση για την επόμενη εκταμίευση», επισήμανε ο Ρέγκλινγκ μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Euronews χθες.

Την περασμένη εβδομάδα το Euro Working Group έδωσε το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης των 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ως την 20ή Ιουνίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:03