search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:47
MENU CLOSE

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που διαλύθηκαν οι «HI-5» (Video)

14.06.2016 05:52
Θυμάστε τις Hi5; - Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Μαρλέν Αγγελίδου (Photos) - Media

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα καλά» έδωσε η Σάγια, η οποία μίλησε για το ξεκίνημα της με το συγκρότημα ΗΙ-5 που συγκροτήθηκε στο talent show Pop Stars.

 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα καλά» έδωσε η Σάγια, η οποία μίλησε για το ξεκίνημα της με το συγκρότημα ΗΙ-5 που συγκροτήθηκε στο talent show Pop Stars.

«Ξεκίνησα από ένα παιχνίδι το Pop Stars, για καλή μου τύχη σε πολύ καλή περίοδο της ζωής μου. πρέπει να ήμουν 19 όταν πήγα εκεί για οντισιόν και έμαθα πάρα πολλά πράγματα γιατί ήμουν στο ξεκίνημα μου.

Γενικά είναι δύσκολο. Όταν πας σε ένα παιχνίδι και βάζουν μαζί άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, δεν είναι φίλοι και το μόνο που τους δένει είναι το όνειρό τους να ζουν από τη μουσική, είναι πολύ δύσκολο. Δεν θα πετύχει πάντα το «μαγείρεμα». Ήμασταν εξαίρεση, εμείς δεν χωριστήκαμε από μόνες μας, μας χώρισε η εταιρεία, γιατί σταμάτησε η ελληνική παραγωγή της εταιρείας και μείναμε αυτομάτως από εταιρεία» αποκάλυψε η Σάγια για το τέλος του συγκροτήματος HI-5.

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15