search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:27
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: Το «παραιτηθείτε» είναι εχθρική κίνηση στη χώρα

14.06.2016 10:03
Γεροβασίλη: Το «παραιτηθείτε» είναι εχθρική κίνηση στη χώρα - Media

 

Ως αίτημα που κινείται εχθρικά στη χώρα χαρακτήρισε η Όλγα Γεροβασίλη το κίνημα «Παραιτηθείτε».

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ιωαννίνων η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε χαρακτηριστικά: «Το δικαίωμα του καθενός να διαδηλώσει και να πει την άποψή του, είναι αναφαίρετο. Από εκεί και μετά, γίνεται μια κριτική όσον αφορά το γιατί γίνεται και ποια είναι τα αιτήματα. Το «παραιτηθείτε», λοιπόν, στη σημερινή συγκυρία είναι ένα αίτημα το οποίο δεν απαντά σε ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα, αυτή τη στιγμή. Με αυτή την έννοια, το σχολιάζω πολιτικά μόνο. Κατά τα άλλα, είναι ελεύθερος ο καθένας να διαδηλώσει όπως εκείνος νομίζει. Βεβαίως, κρίνονται αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να πουν ότι είναι απολίτικο και κόσμος δυσαρεστημένος, ενώ στα αλήθεια δεν πρόκειται περί τέτοιου. Πρόκειται περί συγκαλύψεως στελεχών συγκεκριμένων πολιτικών χώρων και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας και καλά θα έκαναν να είναι με το όνομά τους και την υπογραφή τους. Δεν είχαν να φοβηθούν κάτι από αυτό, αλλά νομίζω ότι έχουν να φοβηθούν τη μη συμμετοχή των ανθρώπων, εάν οι ίδιοι ήταν οι διοργανωτές.»

Σε ερώτηση εάν μπορεί να υπάρχει πολιτική συγκέντρωση, χωρίς πολιτικό περιεχόμενο, απάντησε: « Κατά την άποψή μου, όχι. Λέω ότι προσπάθησαν να κρυφτούν οι διοργανωτές και να πουν ότι κανείς δεν συμμετέχει σε όλο αυτό αλλά όλο αυτό γίνεται αυθορμήτως. Το σχολιάζω όσον αφορά αυτό. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κανένα θέμα να σχολιάσω περεταίρω, για μια συγκέντρωση η οποία έχει δικαίωμα ο καθένας να την οργανώσει και να την κάνει.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25