search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:23
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στη Γαλλία για τη σύλληψη 40 χούλιγκαν

14.06.2016 14:18
Δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλαλλητήριο - Media

 

Μια επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για τη σύλληψη περίπου 40 προσώπων που φέρονται ότι συμμετείχαν στα βίαια επεισόδια στη Μασσαλία που αμαύρωσαν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου το Σαββατοκύριακο, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας.

«Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μια αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη περίπου 40 (χούλιγκαν) που ίσως συμμετείχαν στις ενέργειες αυτές στη Μασσαλία, έτσι ώστε να μην μπορούν να επαναλάβουν στους επόμενους αγώνες τη βία που είδαμε», είπε ο Μπερνάρ Καζνέβ σε ομιλία του στο κοινοβούλιο. «Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο. Θα τους σταματήσουμε», είπε.

Νωρίτερα αστυνομικοί περικύκλωσαν ένα πούλμαν στο οποίο επέβαιναν περίπου 40 Ρώσοι φίλαθλοι, αφού ξεκίνησε από τις Κάννες για τη βόρεια Γαλλία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:23