search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15
MENU CLOSE

Γιατί αυτή η 18χρονη ήταν η «χαρά» και η ευχαρίστηση των αστυνομικών; (Photos)

14.06.2016 16:39
Γιατί αυτή η 18χρονη ήταν η «χαρά» και η ευχαρίστηση των αστυνομικών; (Photos)  - Media

Το κορμί της άναψε φωτιές σε 7 αστυνομικά τμήματα της περιοχής της Καλιφόρνια. Οι καμπύλες της έβαλαν σε μπελάδες την αστυνομία. Η 18χρονη είχε πλαγιάσει με 18 αστυνομικούς. 

 

Το κορμί της άναψε φωτιές σε 7 αστυνομικά τμήματα της περιοχής της Καλιφόρνια. Οι καμπύλες της έβαλαν σε μπελάδες την αστυνομία. Η 18χρονη είχε πλαγιάσει με 18 αστυνομικούς.

Ούτε ένας ούτε δυο, ούτε τρεις, αλλά 31 αστυνομικοί πέρασαν επαναλαμβανόμενα από το κρεβάτι της 18χρονης ιερόδουλης, Σελέστε Γκουάπ, φυσικά με το αζημίωτο.

Δεν την πλήρωναν σε χρήμα αλλά της έδιναν πληροφορίες σχετικά με τα μπλόκα και τις εφόδους της αστυνομίας στις πιάτσες. Και όλα αυτά με την απαραίτητη προστασία από τους προαγωγούς, τους κλέφτες και τους ναρκομανείς που ενοχλούν τα βράδια τις ιερόδουλες.

Έτσι και η Σελέστε αλλά και οι αστυνομικοί έμεναν ευχαριστημένοι. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σεξουαλικό σκάνδαλο που μπλέκονται αστυνομικοί στην ιστορία της πολιτείας της Καλιφόρνια.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δυο χρόνια όταν η Σελέστε ήταν μόλις 16 ετών. Τότε όπως υποστηρίζει η ίδια είχε την πρώτη επίσημη συνεύρεση με αστυνομικό εν ώρα καθήκοντος, από το τμήμα του Όκλαντ.

Στη συνέχεια δεν ήθελε και πολύ να μαθευτεί στην αστυνομία ότι η μικρή ξανθούλα με τις εκπληκτικές καμπύλες, ήταν «ηφαίστειο» στο κρεβάτι, δεν ήθελε χρήματα παρά μόνο προστασία και πληροφορίες για να αποφεύγει τις κακοτοπιές.

Συνολικά 31 αστυνομικοί από 7 τμήματα συμμετείχαν σε αυτό το ιδιότυπο «δούναι και λαβείν». Όλα κυλούσαν φυσιολογικά μέχρι που η 18χρονη πλέον αποφάσισε εντελώς αθώα να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, τις συνομιλίες που είχε με διάφορους αστυνομικούς.

Και όχι μόνο άρχισε να εξιστορεί τις ερωτικές της περιπέτειες με τα όργανα της τάξης, αλλά έδειχνε και print screen από τις συνομιλίες που είχε κατά καιρούς μαζί τους. Συνομιλίες που την ενημέρωναν να μην πλησιάσει μια περιοχή για παράδειγμα, γιατί θα κάνουν έφοδο σε πιάτσες, ή να μην περάσει από κάποιους δρόμους γιατί υπάρχουν μπλόκα.

Μάλιστα σε μια από αυτές τις συνομιλίες η Σελέστε αποκαλεί όλο νάζι τον αστυνομικό που την ενημερώνει, «daddy». Η θύελλα που έχει ξεσπάσει είναι μεγάλη και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος στο Όκλαντ υπέβαλε την παραίτηση του από το σώμα. Στους κόλπους της αστυνομίας έχει ξεκινήσει ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα όσα ανέβασε στο facebook η 18χρονη έχουν βάση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15