search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:47
MENU CLOSE

Πέντε νεκροί άστεγοι από πυρκαγιά σε κτίριο στο Λος Άντζελες

15.06.2016 05:35
Πέντε νεκροί άστεγοι από πυρκαγιά σε κτίριο στο Λος Άντζελες - Media

Τέσσερις άστεγοι βρέθηκαν νεκροί σε ένα καμένο κτίριο γραφείων κοντά στο κέντρο του Λος Άντζελες, μία ημέρα αφότου εντοπίστηκε μια σορός από τους πυροσβέστες οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά…

 

Τέσσερις άστεγοι βρέθηκαν νεκροί σε ένα καμένο κτίριο γραφείων κοντά στο κέντρο του Λος Άντζελες, μία ημέρα αφότου εντοπίστηκε μια σορός από τους πυροσβέστες οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Η φωτιά που ξέσπασε στο διώροφο κτίριο τη Δευτέρα φαίνεται ότι οφειλόταν σε εμπρησμό, ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες (LAFD).

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να κατασβέσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα της Δευτέρας, ανέφεραν αξιωματικοί της Πυροσβεστικής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της κατάσβεσης πυροσβέστες ανακάλυψαν τη σορό ενός ανθρώπου, που φαίνεται ότι ήταν άστεγος, ενώ ένας τραυματίας διακομίσθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο, σύμφωνα με μια ανακοίνωση της LAFD.

Χθες μια ομάδα που είχε μαζί της ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ερεύνησε το απανθρακωμένο κτίριο κι ανακάλυψε τις σορούς άλλων τεσσάρων ανθρώπων, που επίσης πιστεύεται ότι ήταν άστεγοι, αυξάνοντας τον απολογισμό των θυμάτων σε πέντε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:44