search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:38
MENU CLOSE

Η Disney δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για τα θύματα του Ορλάντο

15.06.2016 10:04
Η Disney δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για τα θύματα του Ορλάντο - Media

Όπως ανακοίνωσε η Disney πρόκειται να δωρίσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο ταμείο που έχει δημιουργηθεί για τα θύματα του Ορλάντο.

 

Όπως ανακοίνωσε η Disney πρόκειται να δωρίσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο ταμείο που έχει δημιουργηθεί για τα θύματα του Ορλάντο.Τα χρήματα κατατέθηκαν στον ειδικό λογαριασμό που άνοιξε ο δήμαρχος της πόλης, Μπάντι Ντάιερ, ύστερα από την επίθεση στο γκέι μπαρ.

«Έχει ραγίσει η καρδιά μας από αυτήν την τραγωδία και ελπίζουμε ότι με την δέσμευσή μας θα βοηθήσουμε τους ανθρώπους που επηρέασε άμεσα αυτή η παράλογη πράξη», δήλωσε ο Μπομπ Σάπεκ, πρόεδρος της «Walt Disney Parks and Resorts», καθώς ανακοίνωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει οικονομικά το ταμείο. Αναφέρθηκε επίσης στην πρόθεση της Walt Disney να συνεχίσει να ενισχύει οικονομικά και στη συνέχεια το ταμείο.

«Τα 74.000 μέλη μας αποκαλούν πλέον το Ορλάντο «σπίτι» τους και θρηνούν την απώλεια των θυμάτων και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες, τους φίλους και τους αγαπημένους τους», πρόσθεσε.

Η Disney ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τους δημόσιους φορείς στην Κεντρική Φλόριντα για την παροχή υποστήριξης στα άτομα που η ζωή τους άλλαξε μετά το χτύπημα στο κλαμπ. Ενώ έχει δημιουργήσει και λειτουργεί πέντε σημεία αιμοδοσίας γύρω από τα θέρετρα της, ώστε οι εργαζόμενοι σ’ αυτήν να προσφέρουν αίμα για τους τραυματίες της επίθεσης.«Οι καρδιές μας είναι μ’ αυτούς που επηρέασε αυτή η τρομερή επίθεση», δήλωσε ο Τόμας Σμιθ, διευθυντής περιεχομένου της εταιρείας.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:35