search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:10
MENU CLOSE

Ναυμαχία στα γκρίζα νερά του Τάμεση για το BREXIT – Εμβόλισαν το σκάφος του Μπομπ Γκέλντοφ (Video)

15.06.2016 13:52
Ναυμαχία στα γκρίζα νερά του Τάμεση για το BREXIT – Εμβόλισαν το σκάφος του Μπομπ Γκέλντοφ (Video) - Media

Λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα για το BREXIT, και στην Αγγλία ναυμάχησαν ακόμη και στον Τάμεση οι υποστηρικτές και οι πολέμιοι του BREXIT. Και όταν λέμε ναυμαχία το εννοούμε. 

 

Λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα για το BREXIT, και στην Αγγλία ναυμάχησαν ακόμη και στον Τάμεση οι υποστηρικτές και οι πολέμιοι του BREXIT.

Και όταν λέμε ναυμαχία το εννοούμε.

Οι σκηνές ήταν απίστευτες και διαδραματίστηκαν στα γκρίζα νερά του Τάμεση.

Από τη μια υποστηρικτές του BREXIT μέσα σε σκάφη και από την άλλη εκείνοι που θέλουν η Βρετανία να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι υποστηρικτές της εξόδου με δεκάδες σκάφη έπλεαν τον ποτάμι. Σε ένα από αυτά επέβαινε ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο ηγέτης του ξενοφοβικού Ukip.

Τα υπόλοιπα σκάφη ήταν τα περισσότερα ψαράδικα.

Οι ψαράδες διαμαρτύρονται για τη ζημιά που σημαίνει για την βρετανική αλιευτική βιομηχανία η επιβολή των ευρωπαϊκών ποσοστώσεων.

Κάποια στιγμή καθώς ο στόλος των οπαδών του ΟΧΙ βρισκόταν κοντά στην περίφημη Tower Bridge, συναντήθηκε με τον «αντίπαλο» στόλο, εκείνο των υποστηρικτών του ΝΑΙ.

Το τι συνέβη παραπέμπει στην εποχή του Νέλσονα και της ναυμαχίας του Τραφάλγκαρ. Τα αίματα άναψαν. Με ντουντούκες οι BREXIT, φώναζαν στους BREMAIN και το αντίθετο.

Σε ένα από τα σκάφη των υποστηρικτών του ΝΑΙ, βρισκόταν και ο τραγουδιστής Μπομπ Γκέλντοφ, που φώναζε συνθήματα υπέρ της παραμονής.

Τότε ένας μικρός στολίσκος από ψαράδικα οπαδών του ΟΧΙ, έπεσε και επάνω και εμβόλισε το σκάφος του τραγουδιστή. Οι ψαράδες με βρισιές απειλούσαν κιόλας με ρεσάλτο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02