search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:17
MENU CLOSE

Τίνος θρυλικού μπασκετμπολίστα ο γιος προτιμά τα γυναικεία ρούχα; (Photos)

15.06.2016 17:44
Τζόνσον: Ως τα μέσα του 2021 η Βρετανία θα έχει ξεπεράσει την κρίση του κορωνοϊού - Media

Ο Eτζ Τζόνσον, είναι ο 24χρονος γιος του Μάτζικ Τζόνσον, του θρύλου του μπάσκετ των Λος Άντζελες Λέικερς.

 

Ο Eτζ Τζόνσον, είναι ο 24χρονος γιος του Μάτζικ Τζόνσον, του θρύλου του μπάσκετ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος και έχει χτίσει ένα ιδιότυπο και αρκετά εκκεντρικό στιλ, κάνοντας πασιφανείς τις ιδιαίτερες σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Ο πατέρας του, Μάτζικ Τζόνσον έχει δηλώσει ανοιχτά πως δεν έχει κανένα απoλύτως πρόβλημα που ο γιος τους είναι γκέι και πως τον στηρίζει σε κάθε του επιλογή.

Ως μέγα  fahion victim, λατρεύει την γυναικεία μόδα και δεν διστάζει να ντυθεί με γυναικεία ρούχα, προκαλώντας με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους.

Αυτό τον καιρό έχει μαγνητίσει τα βλέμματα αφού συμμετέχει στο αμερικάνικο ριάλιτι: «Τα πλουσιόπαιδα του Μπέβερλι Χιλς».

Τις περισσότερες φορές κυκλοφορεί με μακιγιάζ, ψηλοτάκουνα, μίνι φορέματα και σορτς, καταφέρνοντας να συγκεντρώνει τα φλας των φωτογράφων.

Πριν λίγο καιρό, είχε μονοπολήσει τα τοπικά μέσα, όταν είχε κάνει επέμβαση για να χάσει περίπου 50 κιλά και να αποκτήσει τη σημερινή του εμφάνιση.

«Έκανα πιλάτες τέσσερις φορές την εβδομάδα, έκοψα το αλκοόλ, τα τηγανιτά και επισκέφτηκα αρκετές φορές τον πλαστικό χειρουργό μου», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη του.

Ο Eτζ, έχει αδυναμία στα ακριβά brands, όπως η Givency, η Moschino, η Chanel και του αρέσει να τα επιδεικνύει στα κοσμικά πάρτι που συχνάζει. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το μπάσκετ και το μόνο που φαίνεται να τον απασχολεί είναι το να ανεβάζει φωτογραφίες από τις εξόδους του και τα πολυτελή του ταξίδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:16