search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:58
MENU CLOSE

Οι Locomondo για μια μοναδική συναυλία στην Κηφισιά!

16.06.2016 13:50
Οι Locomondo για μια μοναδική συναυλία στην Κηφισιά! - Media

Ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς παρουσιάζει τους Locomondo στην Κηφισιά την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 στις 9 μ.μ. στο καταπράσινο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο!

 

Ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς παρουσιάζει τους Locomondo στην Κηφισιά την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 στις 9 μ.μ. στο καταπράσινο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο!

Καλοκαίρι μύρισε και οι Locomondo ξαναβγαίνουν στον «δρόμο»…Η καλοκαιρινή περιοδεία του 2016 είναι γεγονός! Ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα οιLocomondo μας παρασέρνουν σε ξέφρενους χορευτικούς ρυθμούς κι ένα ατέλειωτο πάρτι σε θέατρα, παραλίες και πλατείες.

Μετά από 13 χρόνια σταθερής πορείας οι Locomondo με διακρίσεις, χιλιάδες  πωλήσεων, με συναυλίες και συμμετοχές σε παγκόσμια φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δίνουν το στίγμα τους – μια εμπειρία που δίνεται κάθε φορά που ανεβαίνουν στην σκηνή και μετατρέπουν τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός κι η χαρά-το τραγούδι και τα χαμόγελα! Με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν, τα τραγούδια τους όπως κι οι συναυλίες τους συχνά έχουν κοινωνικό χαρακτήρα κάτι που φαίνεται έντονα όλα αυτά τα χρόνια με την συμμετοχή τους σε κάθε είδους πολιτιστικής εκδήλωσης που έχει να κάνει με την προσφορά από το περιβάλλον έως τον ίδιο τον άνθρωπο. Πάντα με την μουσική, το τραγούδι και το κέφι για ζωή πρωταγωνιστές..

Με καινούρια τραγούδια αλλά και παλιά,  όπως το “δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα” , το «Μαγικό χαλί»  και με  “rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska,reggae, one drop” το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!

Καλοκαίρι 2016 και… «Θέλω νά ‘στε κει ότι κι αν συμβεί»

Οι Locomondo είναι οι:

Μάρκος Κούμαρης – Φωνή, κιθάρα
Γιάννης Βαρνάβας – Κιθάρα, φωνή
Σταμάτης Γούλας – Πλήκτρα, sampler, φωνή
Σπύρος Μπεσδέκης – Μπάσο
Στρατής – Άγγελος Σούντρης- Τύμπανα

Τα πνευστά των Locomondo είναι οι:
Νίκος “Tattoo” Βλάχος – Τρομπέτα
Χρήστος Σπηλιόπουλος – Τρομπόνι

Χρήστος Καλαιτζόπουλος-Ακορντεόν

Στο βιολί είναι ο Δημήτρης Γάσιας.

Ηχοληψία: Θανάσης Ταμπάκης & Γιώργος Φραγκέλης

Φωτισμοί Κωστής Μαργκάς

Η Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στα:

www.viva.gr

Καταστήματα: PUBLIC, My Market, MediaMarkt ,

Πρατήρια Βενζίνης: ECO, BP, SHELL.

Περίπτερα:

Λεωφ. Θησέως 113 Εκάλη (Νάρκισσος) – Λεωφ Κηφισίας 353 Κηφισιά (έναντι Βενέτη) – Πλατεία Πλατάνων Κηφισιά (στην είσοδο Άλσους)

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 12€ – Ειδικές ομάδες: 7 € – Προπώληση: 10

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15