search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:51
MENU CLOSE

Ήρθε η ώρα των χίπις – Το 6ο Matala Festival 2016 είναι γεγονός! (Photos)

16.06.2016 14:16
«Έφυγε» ο τελευταίος χίπις στα Μάταλα (Photo) - Media

Πάμε Μάταλα!

Με το σύνθημα «Η ζωή είναι σήμερα, το αύριο δεν θα έρθει ποτέ», αναβιώνει και φέτος, στην Κρήτη, για έκτη συνεχή φορά, το μοναδικό Φεστιβάλ παγκοσμίως για την θρυλική εποχή των χίπις.

 

Πάμε Μάταλα!

Με το σύνθημα «Η ζωή είναι σήμερα, το αύριο δεν θα έρθει ποτέ», αναβιώνει και φέτος, στην Κρήτη, για έκτη συνεχή φορά, το μοναδικό Φεστιβάλ παγκοσμίως για την θρυλική εποχή των χίπις.

Τα «παιδιά των λουλουδιών» έρχονται ξανά, στη Νότια Κρήτη, στο 6ο “Matala Festival 2016” που ξεκινά την Παρασκευή 17 Ιουνίου, φέρνοντας για μια ακόμη χρονιά τα Μάταλα της Κρήτης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες, που θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Πρόκειται για ένα ταξίδι στο χρόνο με πολύ μουσική και άλλα δρώμενα, που θα ξεκινήσει δίπλα στις σπηλιές των Ματάλων, στην άκρη της θάλασσας, όπου ο χορός και το κέφι θα δώσουν δυναμικό παρών.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 17, 18 και 19 Ιουνίου 2016 και οργανώνεται από την «Μάταλα Δήμου Φαιστού Μονομετοχική Α.Ε.», τον Δήμο Φαιστού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων – Ματάλων.

«Η γιορτή αυτή της αγάπης, της ελευθερίας, της ξεγνοιασιάς, του τραγουδιού, του χορού, θα δώσει και φέτος το στίγμα για ένα τριήμερο με μαγικές στιγμές, που θα μείνει αξέχαστο σε όλους» τονίζουν οι οργανωτές και υπόσχονται «ένα υπέροχο τριήμερο μουσικό ταξίδι, στα χρόνια των hippies».

Έτσι το “Matala Beach Festival” επιστρέφει και φέτος στην παραλία όπου έζησαν τα «παιδιά των λουλουδιών», με συναυλίες, live πάρτι και happenings. Οι μουσικές που θα πλημμυρίσουν την παραλία των χίπις, μαζί με τον ξέφρενο χορό που θα έχει στηθεί ολόκληρο το τριήμερο, θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και αξέχαστες αναμνήσεις και αυτό το καλοκαίρι όπως επισημαίνουν οι οργανωτές του.

«Γι αυτό λοιπόν, ας εφοδιαστούμε με όρεξη, αισιοδοξία, ζωντάνια αλλά και πολύ κέφι, γιατί το “Matala Festival 2016” είναι εδώ και μας περιμένει για ένα απίθανο τριήμερο» σημειώνουν.

 

Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά γνωστά ονόματα καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που υπόσχονται ένα φανταστικό τριήμερο.

Την Παρασκευή θα εμφανισθούν οι Φίλιππος Πλιάτσικας, Koza Mostra και τα συγκροτήματα Billi Merziotis & After Hours, Soul Fire, Alone Together και ο Tonis Sfinos.

Το Σάββατο τη σκυτάλη παίρνουν οι Onirama, Sgt. Pepper’s Beatles, Kulamacus The Band και Crossroads the band.

Την Κυριακή το φεστιβάλ συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με τους Maraveyas Ilegal,

Dub Pistols, Moka Band, Shade & the Soul Gig και Pulse.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μια εβδομάδα περίπου εξελίχτηκε με επιτυχία το προφεστιβαλικό δρώμενο- το “Matala Street Painting” -του φεστιβάλ που από το 2012, χαρίζει χρωματιστές στιγμές στους φίλους που βρίσκονται στην παραλία των χίπις, μια εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:50