search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31
MENU CLOSE

Ρομπότ στη Ρωσία προκάλεσε…μποτιλιάρισμα (Videos)

17.06.2016 07:11
Ρομπότ στη Ρωσία προκάλεσε...μποτιλιάρισμα (Videos) - Media

Σκηνές βγαλμένες από σενάριο ταινίας  επιστημονικής φαντασίας εκτυλιχθήκαν σε δρόμο της Ρωσίας, όταν ένα ρομπότ με τεχνίτη νοημοσύνη το «έσκασε» από το εργαστήριό και άρχισε να κάνει βόλτες στους δρόμους της περιοχής

 

Σκηνές βγαλμένες από σενάριο ταινίας  επιστημονικής φαντασίας εκτυλιχθήκαν σε δρόμο της Ρωσίας, όταν ένα ρομπότ με τεχνίτη νοημοσύνη το «έσκασε» από το εργαστήριό και άρχισε να κάνει βόλτες στους δρόμους της περιοχής.

Στην αρχή, περαστικοί και οδηγοί πίστεψαν πως πρόκειται για φάρσα. Ωστόσο, όταν στο σημείο έφρασε η αστυνομία για να μαζέψει το ρομπότ το οποίο είχε ξεμείνει από μπαταρία κατάλαβαν πωςγινόταν κάτι άλλο.

Το ρομπότ ήταν προγραμματισμένο να κινείται αυτόβουλα στα πλαίσια ενός πειράματος,  κατάφερε να ξεφύγει από το εργαστήριο καθώς ένας από τους ερευνητές ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα του. Κάπως έτσι βρέθηκε να κινείται μέσα στους δρόμους με αποτέλεσμα να μείνει από μπαταρία στη μέση ενός μεγάλου αυτοκινητοδρόμου προκαλώντας σύγχυση στους οδηγούς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31