search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:39
MENU CLOSE

Αλλάζει τον τρόπο μηνυμάτων η Apple (Photos – Video)

17.06.2016 09:44
Αλλάζει τον τρόπο μηνυμάτων η Apple (Photos - Video) - Media

Σημαντικές αλλαγές θα δουν οι χρήστες των iPhone με την τελευταία αναάθμιση του λογισμικού iOS 10 των κινητών τηλεφώνων καθώς και των ταμπλετ τους.

 

Σημαντικές αλλαγές θα δουν οι χρήστες των iPhone με την τελευταία αναάθμιση του λογισμικού iOS 10 των κινητών τηλεφώνων καθώς και των ταμπλετ τους. Η Apple θέλοντας να ανταγωνιστεί  εφαρμογές όπως το Viber, το Whatsapp και το Facebook Messenger, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες θα στέλνουν μηνύματα.

Στο iOS 10, οι συνομιλίες θα αποτελούν ένα φαντασμαγορικό χώρο πολυμέσων. Τα παλιά κείμενα θα πάψουν πλέον να υπάρχουν αφού τη θέση τους θα πάρει μια σειρά από κινούμενα σχέδια και emoji.

O χρήστης θα μπορεί να προσθέσει κινούμενες εικόνες στα μηνύματά του, να γράψει με «αόρατο μελάνι» όπου ο παραλήπτης θα πρέπει να σύρει το δάχτυλό του πάνω σε αυτό για να διαβάσει το μήνυμα ενώ θα υπάρχει και κάποιου είδους πρόβλεψη για το emoji που θα θέλει να χρησιμοποιήσει ο χρήστης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:39