search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:29
MENU CLOSE

Άνδρας «πιάστηκε» στα πράσα να κάνει σεξ στο δρόμο με… το δρόμο (Video)

17.06.2016 13:01
Άνδρας «πιάστηκε» στα πράσα να κάνει σεξ στο δρόμο με… το δρόμο (Video)  - Media

Ναι καλά διαβάσατε. Ναι είναι αυτό που φαντάζεστε. Βρήκε μια τρύπα στο δρόμο, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο, ξάπλωσε και άρχισε να κάνει σεξ με το οδόστρωμα…

 

 

Ναι καλά διαβάσατε. Ναι είναι αυτό που φαντάζεστε. Βρήκε μια τρύπα στο δρόμο, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο, ξάπλωσε και άρχισε να κάνει σεξ με το οδόστρωμα…

Περί ορέξεως… Τι να πει κανείς, αφού είδαμε και αυτό να συμβαίνει. Άνδρας στη Νέα Ζηλανδία προφανώς ήθελε να ξεσπάσει τις ορμές του και δεν έβρισκε κάποια γυναίκα. Βρήκε όμως μια τρύπα στη μέση του δρόμου.

Χωρίς να το σκεφτεί κατέβασε παντελόνι και εσώρουχο, ξάπλωσε και έβαλε τα γεννητικά του όργανα μέσα στην τρύπα. Άρχισε να κουνιέται μέσα έξω σαν να κάνει πραγματικά σεξ.

Την ίδια στιγμή από το παράθυρο ενός γραφείο σε ένα κτίριο δίπλα, ένας υπάλληλος έπινε τον καφέ του και απολάμβανε τη θέα. Έφερε τον καυτό καφέ στα χείλη του και όπως κοίταζε έξω λίγο έλειψε να πέσει από την καρέκλα του. Είδε τον… εραστή κάτω στο δρόμο να κάνει σεξ με το δρόμο.

Άρχισε να φωνάζει και να γελάει. Στο παράθυρο συγκεντρώθηκαν και άλλοι υπάλληλοι που με τα κινητά τους απαθανάτισαν την… ερωτική πράξη του άνδρα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48